Кубок України. 1/2 фіналу. «Дніпро-1» - «Динамо» - 1:4. Звіт

Кубок України. 1/2 фіналу. «Дніпро-1» - «Динамо» - 1:4. Звіт

Очікувано, в Дніпрі матч «Динамо» викликав ажіотаж серед місцевих уболівальників - місто дійсно скучило за великим футболом. А фантастична атмосфера на трибунах - запорука гарного і цікавого видовища.

З перших хвилин «Динамо» позначило свою перевагу і статус, захопивши м'яч і ініціативу. Провівши ряд небезпечних атак на ворота господарів, кияни отримали право на 11-метровий. Бєсєдін, після помилки Кравченко, вийшов один на один і був збитий у штрафному Юрчуком. Пенальті взявся пробивати Циганков і впевнено реалізував момент.

Другий м'яч був забитий ще через 10 хвилин. Шепелєв отримав м'яч в штрафній від Гонсалеса і, несподівано для воротаря, на силу пробив в ближній кут - 2:0 на користь «Динамо».

Третій цвях у ворота «Дніпра-1» в цьому поєдинку вбив Бесєдін. Миколенко підключився до атаки по флангу і прострілив на дальню штангу. Артем, в боротьбі із захисником, виявився сильнішим і більш вдалим. Як підсумок першого тайму - 3:0 на користь киян.

Другий тайм вийшов менш насиченим на події, але все ж два голи, по одному в ворота кожної команди, глядачі побачили.

Повернути інтригу в матч спробувала зв'язка Кравченко-Когут. Перший навісив, а другий точним ударом головою переправив м'яч у сітку. Але інтрига прожила недовго.

Крапку в матчі встановив Вербіч. Бурда виконав закидання на партнера, Беньямін обробив м'яч і пробив в ближній кут. Йшла 66-а хвилина матчу.

Незважаючи на солідний запас часу, особливо цікавих подій не відбувалося. Можна виділити хіба що момент Буяльського, удар якого з меж штрафного прийняв на себе захисник, а також заміну воротаря у «Динамо» - Бойко поступився місцем у воротах Бущану.

4:1 - «Динамо» впевнено переграє «Дніпро-1» і крокує до фіналу Кубка України, де вже 9 травня, знову в Дніпрі на цьому ж стадіоні, буде битися з «Шахтарем».

Кубок України. 1/2 Фіналу

«Дніпро-1» - «Динамо» - 1:4 (0:3)

18.04.2018. м Дніпро, «Дніпро-Арена»

«Дніпро-1»: Юрчук, Кравченко, Польовий, Бровченко, Логінов, Сніжко, Поплавка (Мемешев, 46), Когут (Хучрабов, 76), Чегурко (Бєляєв, 72), Супряга, Лопирьонок.

«Динамо»: Бойко (Бущан, 74), Шепелєв, Циганков (Вербіч, 46), Ротань, Гонсалес, Бурда, Буяльський (Алібеков, 81), Шабанов, Бесєдін, Миколенко, Кендзьора.

Голи: Когут (58) - Циганков (28, з пенальті), Шепелєв (38), Бесєдін (44), Вербіч (66).

Попереджені: Когут (30), Бровченко (86).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер