«Динамо» - у фіналі Кубка України! (+відео)

«Динамо» - у фіналі Кубка України! (+відео)

У цій грі вперше за останні п’ять матчів наставник «біло-синіх» Сергій Ребров вдався до ротації стартового складу. Одна заміна була вимушеною – через пошкодження Александар Пантич не поїхав до Миколаєва, тож у захисті його замінив Зураб Очигава.

У півзахисті замість Шепелєва та Гармаша у старті вийшли Рибалка та Циганков. На позиції центрального нападника Бєсєдіна підмінив Яремчук. А місце у воротах цього разу посів Артур Рудько.

З перших хвилин господарі поля віддали ініціативу іменитим гостям. Однак територіальна перевага досить довго не втілювалась у результативні постріли.

Перший по-справжньому небезпечний епізод у середині першого тайму створив Віда. Його прорив правим флангом завершився прострілом у центр на Яремчука, який опинився практично сам перед воротами, але з близької відстані не зумів поцілити у площину воріт.

Тиск на ворота «Миколаєва» все посилювався і наприкінці тайму оборона «корабелів» усе ж затріщала та почала давати пробоїни. Після розіграшу кутового Очигава двічі стріляв у площину воріт із меж штрафного майданчика, але ці удари героїчно відбив капітан «Миколаєва» Роман Чумак. Добивання вже у виконанні капітана «Динамо» було результативним, але арбітр цілком справедливо зафіксував у Ярмоленка офсайд.

Та все ж за хвилину, вже у компенсований час, Андрій домігся свого, забивши «гол у роздягальню». Після навісу з лівого флангу голкіпер кулаком «зняв» м’яч із голови Яремчука, але він відскочив на Ярмоленка, який головою вразив напівпорожні ворота.

На початку другого тайму господарі поля створили кілька хороших нагод, аби зрівняти рахунок, але надійно зіграв Рудько, здійснивши кілька чудових сейвів.

Напруга спала на 61-й хвилині, після того як свій перший гол за київське «Динамо» забив Тамаш Кадар. Угорець відзначився справжнім шедевром, замкнувши навіс із кутового у виконанні Морозюка ударом «бісіклетою» в падінні.

У середині тайму Сергій Ребров оновив середню ланку, а також дав дебютувати в офіційній грі 19-річному Микиті Кравченку, з виходом на поле якого Морозюк перемістився на фланг Антунеша, віддавши Микиті свій.

Наприкінці гри «біло-сині» довели рахунок до розгромного. Посприяв цьому капітан Ярмоленко, який спершу заробив та реалізував пенальті, а потім, як і в першому таймі, відзначився вже в компенсований час, цього разу замкнувши передачу від Морозюка.

4:0 – нелегка і водночас впевнена перемога «Динамо», яка дарує нашій команді путівку до фіналу національного Кубка.

Кубок України. 1/2 фіналу

26.04.2017. Миколаїв. Центральний міський стадіон

МФК «Миколаїв» - «Динамо» - 0:4 (0:1)

«Миколаїв»: Чумак (к), Бессалов, Алексанов, Кошелюк, Кулішенко, Куценко (Батюшин, 75), Ковальов, Моріс (Морозов, 88), Павлов, Сартіна, Назаренко

«Динамо»: Рудько, Віда, Очигава, Кадар, Морозюк, Антунеш (Кравченко, 69), Рибалка, Сидорчук (Буяльський, 65), Циганков (Гармаш, 62), Ярмоленко (к), Яремчук

Голи: Ярмоленко (45, 81, 90+1), Кадар (61) 

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер