Кубок України 2010/2011: говорять цифри

Кубок України 2010/2011: говорять цифри

У розіграші Кубка України сезону 2010/2011 рр. «Динамо» вперше за останні три сезони провело максимально можливу кількість матчів – п'ять. У трьох з них динамівцям протистояли представники Прем'єр-ліги, у двох – першості серед команд першої ліги. «Біло-сині» здобули чотири перемоги на шляху до фіналу, в якому й зазнали єдиної поразки. Різниця м'ячів – 8:5 на користь нашої команди.

Усі матчі в рамках Кубка України провів лише один футболіст – Андрій Ярмоленко. Тричі півзахисник з'являвся на полі з лавки запасних, двічі виходив в основному складі. По чотири поєдинки зіграли четверо футболістів – Бетао, Данило Сильва, Айїла Юссуф та Денис Гармаш.

Найрезультативнішим футболістом став нападник Артем Мілевський із показником у два забитих м'ячі. Обидва рази Артем відзначився в матчі 1/4 фіналу проти алчевської «Сталі». Ще двічі суперники забивали самі собі – Гололобов із «Севастополя» (1/8 фіналу) та Одинцов із «Сталі» (1/4 фіналу).

У п'яти матчах футболістам «Динамо» було показано три червоних картки. Таким чином «відзначилися» Тіберіу Гіоане (1/8 фіналу), Горан Попов (1/4 фіналу) та Бетао (фінал). Македонський захисник отримав ще одне попередження, що зробило його найбільш недисциплінованим динамівцем у Кубку України нинішнього сезону.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер