Кубок Віталія Дараселія. 3 тур. «Динамо» – «Еспаньйол» – 1:1 (+ВІДЕО)

Кубок Віталія Дараселія. 3 тур. «Динамо» – «Еспаньйол» – 1:1 (+ВІДЕО)

Враховуючи турнірну ситуацію перед заключним туром, «біло-синіх» у матчі з лідером групи, який обидва попередні матчі виграв, влаштовувала лише перемога. І затиснувши суперника з перших хвилин, динамівці доволі швидко досягли успіху. За рахунок пресингу відібравши м’яча на чужій половині поля, динамівці організували швидку атаку в кілька дотиків, вивели до воріт Відошевича, який із центру штрафного майданчика пробив повз голкіпера.

Вийшовши вперед, підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського прогнозовано віддали ініціативу, навіть не намагаючись змагатися з технічними іспанцями у володінні м’ячем, при цьому за першої нагоди небезпечно вибігали в контратаки. Хоч іспанці й володіли м’ячем, але небезпечних моментів біля воріт Фастова до перерви практично не виникало – лише можна згадати кілька ударів, та й ті з дальньої відстані.

Початок другого тайму залишився за каталонцями, й так само, як динамівці, вони доволі швидко після поновлення гри забили м’яч у відповідь. Перейра, який вийшов на заміну в перерві, обігрався з партнером на лівому фланзі, отримав передачу у відповідь та з кута воротарського майданчика поцілив у дальній кут.

Нічийний рахунок цілком задовольняв каталонців, які в такому разі виходили до півфіналу з першого місця, тому вони подовгу контролювали м’яч, розігрували власні комбінації, мали можливість виходити вперед, коли Фастов урятував свою команду після виходу суперника віч-на-віч із собою. Щодо динамівців, то навіть зважаючи на необхідність забивати, моментів фактично не було, натомість були присутні помилки в передачах та непорозуміння між гравцями. Тренерський штаб кинув у бій свіжих футболістів, але й вони не допомогли досягнути мети. Тож фінальний свисток зафіксував результативну нічию, яка влаштувала «Еспаньйол», але виявилася фатальною для «біло-синіх».

За підсумками групового турніру «Динамо» посіло у квартеті третє місце, пропустивши вперед «Еспаньйол» та «Спартак». У суботу, 28 квітня, на «біло-синіх» чекає зустріч із командою, яка посяде четверте місце у групі «А» (там, нагадаємо, виступають «Динамо» Тбілісі, «Динамо» Мінськ, «Дженоа» та «Вітесс»). Початок матчу – о 13:00 за місцевим часом.

Кубок Віталія Дараселія, 3 тур

«Динамо» – «Еспаньйол» – 1:1 (1:0).

«Динамо»: 1.Фастов, 13.Кирилюк, 4.Боль, 14.Оруджев (20.Мазур, 48), 15.Опанасенко, 3.Мельник (10.Трикоз, 60), 25.Відошевич, 18.Березанський (5.Скрипник, 55), 17.Волошин (11.Демиденко, 50), 23.Міщенко (7.Попов, 48), 22.Здирко.

«Еспаньйол» (стартовий склад): 1.Плаза, 2.Моліна, 4.Конатех, 5.Моліно, 7.Куенка, 20.Регатільйо, 11.Педрола, 14.Кастелл, 15.Ньєто, 16.Хусто, 18.Гісперт.

Голи: Відошевич (4) – Перейра (39).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото – www.fcdinamo.ge

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер