Кубок Віталія Дараселія. Матч за 5 місце. «Дженоа» – «Динамо» – 4:3

Кубок Віталія Дараселія. Матч за 5 місце. «Дженоа» – «Динамо» – 4:3

Старт поєдинку було відверто провалено «біло-синіми». Уже на першій хвилині Березанський помилився з передачею на власній половині поля, італійці швидко вивели до воріт Піккардо, й нападник точно пробив під Фастовом. А вже на 6-й хвилині футболісти «Дженоа» подвоїли свою перевагу – Фастов нейтралізував черговий вихід на свої ворота, але нічого не зміг вдіяти проти добивання від Фоссаті.

Поступаючись у два м’ячі, динамівці спробували перехопити ініціативу. Моменти були – Попов замикав простріл із лівого флангу, але воротар врятував, удари Здирка та Волошина виявилися безхитрісними для голкіпера. Ще в одному випадку після удару Попова з 20-ти метрів м’яч зачепив поперечину та пролетів над воротами. Але замість гола у відповідь динамівці пропустили третій м’яч перед самою перервою – черговий провал в обороні призвів до виходу Інсоліто віч-на-віч із голкіпером, той обіграв Фастова та закотив м’яча в порожні ворота.

У перерві відбулася жорстка чоловіча розмова тренерського штабу зі своїми підопічними, а також було зроблено відразу чотири заміни. «Виховна робота» подіяла відразу – незабаром після поновлення гри Здирко запресингував голкіпера, змусивши того віддати м’яча в ноги Попову, й Кирило з лінії штрафного майданчика поцілив у порожні ворота. А за п’ять хвилин зв’язка Здирко-Попов організувала другий м’яч – Володимир вивів партнера на ворота, а Кирило чітко реалізував надану можливість.

Скоротивши відставання до мінімуму, підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського продовжували накочувати атаки на ворота суперника. Здирко пробив вище воріт, Міщенко замикав простріл з лівого флангу, але воротар виявився на місці. Нарешті, на 60-й хвилині тиск приніс результат – Попов відкрився на правому фланзі, після чого видав класну передачу на вільного Відошевича, й Іван із центру штрафного майданчика пробив у дотик повз голкіпера.

Здавалося, що тепер психологічна перевага на боці «біло-синіх», але за кілька хвилин, захопившись атакою, динамівці пропустили контрвипад суперника, й Ігнатенко вимушений був порушувати правила, нейтралізовуючи вихід суперника на ворота. До позначки підійшов Бачеротті й пробив без шансів для Ігнатенка, в черговий раз вивівши свою команду вперед.

До завершення матчу залишалося трохи менше десяти хвилин, і за цей час кияни мали мінімум дві нагоди, аби знову вирівняти становище – постріл Трикоза здалеку парирував воротар, а удар Відошевича, якого до воріт вивів Здирко, в останній момент заблокував захисник.

У підсумку, «Динамо» посіло підсумкове шосте місце на турнірі «Кубок Віталія Дараселія». Увечері на нашу команду чекає візит на стадіон «Динамо» імені Бориса Пайчадзе, де відбудеться фінальний поєдинок між тбіліським «Динамо» та «Еспаньйолом».

Кубок Віталія Дараселія, матч за 5-те місце

«Дженоа» – «Динамо» – 4:3 (3:0).

«Дженоа» (стартовий склад): 1.Делла Пінья, 14.Бочі, 4.Больцано, 7.Кастільйоне, 2.Ді Белла, 3.Фанчіні, 10.Фоссаті, 17.Інсоліто, 6.Орв’єто, 9.Піккардо, 18.Вассалло.

«Динамо»: 1.Фастов (35.Ігнатенко, 42), 3.Мельник (14.Оруджев, 36), 4.Боль, 20.Мазур, 13.Кирилюк, 2.Хацкевич (5.Скрипник, 36), 18.Березанський (10.Трикоз, 36), 17.Волошин (25.Відошевич, 36), 23.Міщенко (11.Демиденко, 67), 7.Попов, 22.Здирко.

Голи: Піккардо (1), Фоссаті (6), Інсоліто (34), Бачеротті (64, пен.) – Попов (38, 40), Відошевич (60).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото – www.fcdinamo.ge

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер