Купуйте матчевий шарф «Динамо» (Київ) – «Евертон» та іншу атрибутику!

Купуйте матчевий шарф «Динамо» (Київ) – «Евертон» та іншу атрибутику!

Напередодні матчу 1/8 фіналу Ліги Європи «Динамо» (Київ) – «Евертон» ми подбали про те, щоб ви змогли підтримати нашу улюблену команду.

Перед матчем кожен уболівальник зможе придбати новинку – матчевий шарф із символікою команд «Динамо» (Київ) та «Евертон», а також шапки, кепки, сувеніри та аксесуари з логотипом нашого клубу.

Враховуючи підвищений інтерес до матчу серед уболівальників та гостей міста Києва, для зручності придбання сувенірної та клубної атрибутики ФК «Динамо» (Київ) збільшує кількість офіційних торгових наметів, які будуть розміщені перед входами на НСК «Олімпійський», а також на території стадіону.

Окрім цього, ви зможете відвідати магазин та музей «Динамо» (Київ), які розташовані на території НСК «Олімпійський» та працюватимуть у день матчу з 18:00 до 23:30.

ФК «Динамо» (Київ) звертається до вас із проханням здійснювати покупки продукції із символікою клубу безпосередньо в офіційних торгових точках! Лише з вашою допомогою ми зможемо зменшити кількість продавців неякісної підробленої продукції із символікою ФК «Динамо» (Київ).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер