Кураж іменинника

Кураж іменинника

Ранкове тренування суботи розпочалося з приємного моменту. Зібравши гравців на установку, Юрій Сьомін привітав Дениса Бойка із Днем народження. Після добрих побажань здоров’я та вдалої футбольної кар’єри, гравці дружно привітали 23-річного голкіпера оплесками, а колеги-воротарі, разом зі своїм тренером, узяли Дениса за руки-ноги і перенесли з центра поля до штрафного майданчика. «Така воротарська традиція, іменинник цього дня заслуговує бути в центрі уваги», – зазначив Михайло Михайлов.

Традиційно першу третину тренування провів Вінченцо Пінколіні. Це розминка, вправи на аеробіку, координацію, біг, прискорення. Потім гравці розділилися на дві групи. Із першою, це в основному захисники та півзахисники, заняття з тактики проводив Олег Лужний. На іншій половині поля Юрій Сьомін стежив, як Вукоєвич, Шевченко, Мілевський, Ярмоленко та Гусєв по черзі відпрацьовують подачі з флангів та їхнє завершення ударами по воротах. Не так просто воротарю зреагувати на удар зльоту із кількох метрів. Кому це пощастило зробити, заслуговував від партнерів і тренерів на похвалу. Кілька поспіль вдалих «сейвів» Дениса Бойка влучно прокоментував Олег Гусєв: «Іменинник сьогодні все «тягне». Завершальна третина заняття складалася з двохсторонки на невеликій ділянці поля. За окремою програмою, намотуючи кола навколо поля, займалися Єременко та Кравець. В обох невеликі ушкодження, на їхнє лікування має піти день-два.

Залишив розташування «Динамо» в Ізраїлі Сергій Ребров. Транзитом через Тель-Авів, прямо до Стамбулу, починаючий тренер поїхав дивитися матч чемпіонату Туреччини «Буюксехір» – «Бешикташ». Нагадаємо, за попереднім поєдинком за участю «Бешикташа» в чемпіонаті спостерігав Борис Ігнатьєв.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Ізраїлю

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер