Курс на Мадрид

Курс на Мадрид

У понеділок вранці делегація київського "Динамо" чартерним рейсом з аеропорту "Бориспіль" вилетіла до Мадриду. У розпорядження наставника команди Йожефа Сабо знаходиться 20 футболістів.

Воротарі: Олександр Шовковський, Віталій Рева;

Оборонців: Горан Гавранчич, Горан Саблич, Андрій Несмачний, Юрій Дмитрулін, Бадр Ель Каддурі, Сергій Федоров, Родольфо, Айіла Юссуф;

Півоборонці: Георгій Пеєв, Андрій Гусин, Йєрко Лєко, Флорин Чернат, Олег Гусєв, Тіберіу Гіоане, Валентин Белькевич, Діого Ринкон;

Нападники: Максим Шацьких, Клебер;

Через дискваліфікацію в Мадриді не зіграє Маріс Верпаковскіс. Латиський форвард вилетів разом з командою морально підтримати партнерів.

У іспанській столиці динамівці розмістяться у п'ятизірковому готелі Hotel Miguel Angel. Після нетривалого відпочинку о 19.30 за київським часом команда проведе тренування на "Сантьяго Бернабеу", а п'ятнадцятьма хвилинами раніше у конференц-залі стадіону керманич "Динамо" Йожеф Сабо зустрінеться з журналістами.

Передостанній поєдинок "Реалу" в чемпіонаті Іспанії - з "Депортиво" - виїжджав перегядати Валерій Зуєв. Для повноти інформації у неділю всі гравці подивилися матч "Бетіс" - "Реал", у якому була зафіксована нічия.

Найоперативніша інформація про перебування "Динамо" в Іспанії тільки на нашому сайті.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер