Курс на Одесу

Курс на Одесу

10 липня в Одесі відбудеться перший матч за Суперкубок. Одеситам дуже пощастило, в них буде можливість безпосередньо спостерігати боротьбу супер-клубів України "Динамо" і "Шахтаря". Але не тільки в них. У цьому важливому й відповідальному матчі вболівальники не змогли лишити свої команди. Поки Донецьк готує до виїзду групу підтримки, у Києві майже не лишилось вільних місць на фанатський потяг до Одеси. Тож, усім, хто не встиг приєднатись до групи динамівських вболівальників, слід поспішити. А поки про те, як буде проходити виїзд, організований Молодіжним Футбольним Союзом.

Вболівальники. Як повідомив представник Молодіжного Футбольного Союзу, заявок надійшло дуже багато: не тільки зі столиці, але й з різних регіонів України. Спрацювала і реклама, і особисте бажання фанатів бути разом із командою у вирішальному матчі. Нажаль, чимало з бажаючих, які вчасно не потурбувались про бронювання місць на поїзд Київ-Одеса, можуть так і лишитись на пероні. У двох потягах залишились лічені місця.

Також, можливо, що одесити, які бажають потрапити до київського фанатського сектору і підтримати "Динамо", зможуть це зробити. Інформацію для них організатори планують повідомити пізніше.

Транспорт. Для поїздки болільників виділено два спецпотяги, а також п'ять резервних вагонів. Всього поїздка розрахована на п'ять тисяч вболівальників. Поїзд залишить Київ після 23:00 і прибуде до Одеси вранці.

Безпека. Разом з шанувальниками футболу в Одесу відправляється значний загін представників правоохоронних органів. У кожному з потягів буде окремий вагон із міліцією, а в кожному вагоні будуть присутні дві людини, що відповідатимуть за порядок. По прибутті на місце призначення за безпеку киян буде відповідати місцева міліція.

Одеса і матч. Матч почнеться о 17:00, а до цього вболівальники будуть доставлені на автобусах, що стрінуть їх у поїзда в санітарній зоні, на місцевий пляж. За годину до початку гри фанатам будуть роздані спеціальні квитки. Потім фанати з охороною поїдуть безпосередньо на стадіон. По завершенню гри на болільників вже буде чекати поїзд в зворотному напрямку.

***
Контактні телефони Молодіжного Футбольного Союзу:
у Києві: 8 (044) 246-70-41, 246-70-03
в Одесі: (048) 714-86-33.

Зоя Корякіна-Черняк, спеціально для офіційного сайту ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер