Кутюр'є оцінив гру «Динамо»

Кутюр'є оцінив гру «Динамо»

На матчі «Динамо» – «Кривбас» серед глядачів були помічені представники світу моди. Відомий французький кутюр’є Зухаїр Мурад приїхав до Києва для участі в культурному проекті Le Grand Fashion Show, який став закриттям Українського тижня моди.

Свої нові колекції Зухаїр Мурад представляв на подіумах Мілану та Парижу. Дизайнер створює для Дженніфер Лопес, Іванки Трамп, Кайлі Міноуг, Кристини Агілери, Перис Хілтон, Діты фон Тіз та багатьох інших відомих особистостей. Його називають «Королем червоних доріжок», адже він одягає знаменитостей для церемоній вручення «Оскара» та «Золотого глобуса». Світові ЗМІ повідомляють, що сукні Зухаїра Мурада коштують від 20 до 100 тисяч доларів.

Показ останньої колекції Zuhair Murad Couture весна/літо 2011 Hymne au desert (Гімн пустелі) відбувся 31 березня в «Мистецькому Арсеналі». А через два дні кутюр’е відвідав футбольний матч за участю «Динамо», після нього поділившись враженням від побаченого та свого візиту до України:

- Я вперше у вашому місті, і мені тут дуже подобається. Красива архітектура, пам’ятки, чудові люди, які тепло до мене поставилися. Вони дуже привітні й гостинні. На окремі слова заслуговують прекрасні дівчата.

- Ви одягаєте знаменитостей у багатьох європейських країнах. Наскільки українки встигають за модними віяннями?

- Якщо думаєте що ви відстаєте, то ви помиляєтеся. Можу сказати абсолютно точно: українські жінки стежать за модою й хочуть бути красивими. 1 та 2 квітня я особисто зустрічався та спілкувався з усіма охочими придбати мої наряди у бутику на Подолі і зрозумів, що українки добре обізнані в моді, носять брендовий одяг та стежать за всіма новими тенденціями.

- Як ви потрапили на футбол? Ви футбольний уболівальник?


- На запрошення. Чесно кажучи, я не дуже захоплююся футболом, але мені сказали, що, побувавши в Києві, просто гріх не потрапити на стадіон. Ви знаєте, мені так сподобалося, що я, напевно, почну більше цікавитися цим видом спорту та піду на який-небудь матч у Франції.

- Вам сподобалася гра у виконанні «Динамо»?


- Так, дуже! Було цікаво. «Динамо» забило три м’ячі – це чудовий результат. І ще мало дуже багато моментів. Мені сказали, що ваша команда в кожному матчі перемагає з великим рахунком, це вражає.

- Коли наступного разу плануєте приїхати до Києва?

- Із задоволенням побував би тут ще. Вважаю, це вдасться зробити восени, під час українського тижня моди. Вашим дівчатам сподобалися мої наряди, вони виявили зацікавленість, тому тепер буду тримати зв’язок з Україною.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер