Кваліфікація ЛЧ: оновлені розклади у Шляху представників ліг

Кваліфікація ЛЧ: оновлені розклади у Шляху представників ліг

Шлях представників ліг починається з 2-го кваліфікаційного раунду, де вже сформувалися всі три пари:

АЗ (Нідерланди) - Вікторія Плзень (Чехія)

Локомотива (Хорватія) - Рапід (Австрія)

ПАОК (Греція) - Бешикташ (Туреччина)

Переможці цих пар є потенційними суперниками киян у 3-му кваліфікаційному раунді (виняток - «Бешикташ», який у разі проходження 2-го раунду потрапить до числа сіяних команд разом із «Динамо»).

Зміни торкнулися переліку команд, які, як і «Динамо», розпочнуть свій шлях із 3-го кваліфікаційного раунду. Оскільки всі чотири учасники 1/2 фіналу Ліги Європи 2019/2020 вже гарантували собі місця у груповому раунді Ліги чемпіонів на наступний сезон через свої національні першості, і додаткове місце в групі для переможця ЛЄ не знадобиться, ще одну путівку отримала асоціація Франції, а саме «Ренн», який мав пробиватися до групової стадії через Шлях чемпіонів.

Тож тепер у 3-му кваліфай раунді буде не чотири пари, а три, а представник Росії «Краснодар» розпочне свій шлях уже в раунді плей-оф, де до нього долучаться три переможці пар 3-го кваліфай раунду.

Крім «Динамо» з цієї стадії розпочинають свій шлях «Бенфіка» (Португалія) та «Гент» (Бельгія). З португальцями динамівці на цій стадії точно не зустрінуться, оскільки «Динамо» та «Бенфіка» будуть сіяними. Третьою сіяною командою буде або «Бешикташ», якщо стамбульці переможуть ПАОК, або «Гент». Отже відтепер «Гент» також є потенційним суперником «біло-синіх» у 3-му раунді кваліфікації.

Переможці трьох матчів виходять до раунду плей-оф, де сформують із «Краснодаром» дві пари, переможці яких потраплять до групового раунду.

Зазначимо, що у раунді плей-оф «Динамо» точно не зустрінеться з «Бенфікою» (адже обидві команди у разі виходу до цієї стадії будуть сіяними), а також із «Краснодаром».

У раунді плей-оф суперники проведуть по два матчі – вдома і в гостях, на інших стадіях – по одному матчу.

Календар Шляху представників ліг

25-26 серпня. Матчі 2-го кваліфікаційного раунду

31 серпня. Жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду

1 вересня. Жеребкування раунду плей-оф

15-16 вересня. Матчі 3-го кваліфікаційного раунду

22-23 вересня. Перші матчі раунду плей-оф

29-30 вересня. Матчі-відповіді раунду плей-оф

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер