Квитки на гру Суперкубку «Шахтар» – «Динамо» у продажу з 10 липня

Квитки на гру Суперкубку «Шахтар» – «Динамо» у продажу з 10 липня

Бажаючим стати безпосередніми свідками футбольного двобою на “Арені Львів”, пропонуємо ознайомитися із наступною інформацією:

1. Ціни на квитки у сектори стадіону вказані на квитковій схемі.

2. Категорії квитків:
2.1. Квитки у сектори стадіону: від 50 до 300 грн.
2.2. Квитки з доступом до ресторану стадіону. Вартість страв та напоїв, а також одна автоперепустка на два квитки включені до вартості квитка: 600-700 грн.
2.3. Квитки до скай-боксів стадіону. Вартість страв та напоїв, так само як і паркування на території стадіону, а також одна автоперепустка на два квитки включені до вартості квитка: одне місце у 12-місній ложі – 2100 грн., весь скай-бокс цілком (12 місць) – 25200 грн.



3. Квитки вже можна придбати:
3.1. у касах стадіону “Арена Львів”;
3.2. в Інтернеті – на сайті gastroli.ua;
3.3. у точках продажу компанії gastroli.ua у м. Львові.

4. Один покупець має можливість придбати максимум 5 квитків.

5. Відповіді на всі запитання стосовно придбання квитків (окрім колективних замовлень) можна отримати у контакт-центрі компанії gastroli.ua: 0-800-507-577 (дзвінки безкоштовні).

6. З приводу колективних замовлень прохання звертатися до Прем’єр-ліги за телефоном: (044) 246-66-60, e-mail: [email protected]. Рішення щодо можливого відхилення колективного замовлення в цілому чи частково є остаточним. 

Також повідомляємо, що за кілька днів до гри Суперкубок виставлять перед Ратушею. «Його буде виставлено на оглядини для того, щоб львів’яни та гості міста, футбольні вболівальники змогли з ним сфотографуватися», – цитує начальника львівського управління внутрішньої політики Андрія Шевціва інформаційна агенція www.zahid.net

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер