Купуйте квитки на матч «Динамо» - «Ювентус»!

Купуйте квитки на матч «Динамо» - «Ювентус»!

Як відомо, УЄФА ухвалив рішення, що на матчах групового етапу допускається присутність глядачів на трибунах в обмеженій кількості. Остаточне рішення ухвалюється згідно з нормами, встановленими місцевою владою для запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

ФК «Динамо» Київ в особі президента клубу Ігоря Суркіса звернувся до Київського міського голови Віталія Кличка з проханням розглянути можливість проведення матчів Ліги чемпіонів за присутності глядачів та отримав схвальне рішення.

Керівництвом та відповідними службами ФК «Динамо» (Київ) буде виконано всі вимоги спеціального медичного протоколу МОЗ України, УАФ та УЄФА з метою збереження здоров’я та безпеки глядачів. Матчі будуть проводитися із суворим дотриманням карантинних обмежень.

У вівторок, 20 жовтня, на НСК «Олімпійський» відбудеться стартовий матч київського «Динамо» у груповому раунді Ліги чемпіонів 2020/2021. У цей день о 19:55 «біло-сині» прийматимуть туринський «Ювентус».

Продаж квитків на цей матч розпочнеться 9 жовтня об 11:00. Квитки можна буде придбати виключно онлайн на сайт Esport.in.ua.

 

Зверніть увагу на умови продажу квитків:

! Одна особа може придбати не більше чотирьох квитків;

! Для придбання квитків необхідно надати свої персональні дані, а саме: ПІБ, серію та номер паспорта, номер мобільного телефону та електронну адресу всіх осіб, на яких купуються квитки;

! Квитки на матчі іменні. Тож для входу на стадіон при собі обов’язково потрібно мати один із наступних документів, що посвідчують особу:

- паспорт громадянина України або іншої країни;

- закордонний паспорт громадянина України або іншої країни;

- посвідчення водія;

- іменну банківську картку з фотографією;

- інший документ, що посвідчує особу відповідно до ЗУ «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».

! Після здійснення процедури оплати на електронну адресу замовника надійдуть усі іменні електронні квитки для кожної особи окремо;

! Придбані квитки обміну та поверненню не підлягають.

! Важливо! Особисті дані (ПІБ) відвідувача стадіону на квитку мають збігатися з даними у документі, що посвідчує особу.

 

Пам’ятайте! Найголовніше — це безпека здоров’я всіх відвідувачів стадіону! Тож сподіваємося на сумлінність кожного, хто планує завітати на «Олімпійський» та звертаємо вашу увагу на необхідність дотримання особливих умов перебування на стадіоні:

- перебуваючи на периметрі стадіону, весь час носіть захисну маску, що прикриває ніс та рот;

- дотримуйтесь соціальної дистанції не менше 1,5 м;

- користуйтесь дезінфекторами та захисними рукавичками;

- не займайте місця крім того, яке вказане у квитку;

- утримуйтесь від рукостискань;

- приймайте їжу та напої, тільки перебуваючи на своєму глядацькому місці;

- дотримуйтесь соціальної дистанції, перебуваючи в чергах;

- слідуйте всім інструкціям стюардів стосовно санітарних та гігієнічних заходів!

 

Вхід на «Олімпійський» для глядачів буде відкрито за дві години до початку матчу. Просимо приходити завчасно, аби уникнути черг та скупчення людей.

При вході на стадіон кожен відвідувач має пройти скринінг температури тіла. У разі якщо температура виявиться вищою за 37.2, вхід на стадіон буде заборонено.

Кожен власник квитка на матч при вході на стадіон отримає індивідуальну захисну маску від ФК «Динамо» Київ.

 

Цінова сегментація на матч Ліги чемпіонів «Динамо» - «Ювентус»

Інформація про квитки бізнес-сегменту

Пропонуємо вам насолодитися неповторною атмосферою матчу Ліги чемпіонів з екстра-комфортом і скористатися перевагами пакетів гостинності.

Категорія квитка «Друзі Динамо Silver» (вартість – 3000 грн)

Із секторів цієї цінової категорії відкривається прекрасний вид на центральну частину поля (сектори 65, 67, 77, 79). Крім того, до вартості квитка входить обслуговування у форматі фуршету на Рівні «+1» лаунж-зон, де на відвідувачів чекають смачні закуски і легкі напої.

Категорія квитка «Друзі Динамо Gold» (вартість - 7000 грн)

Придбавши квиток цієї категорії, ви насолодитеся не тільки найкращим видом на футбольне поле та ідеальним кутом огляду (сектори 69, 71, 73, 75), а й першокласним ресторанним обслуговуванням за столиками, що розташовані на Рівні «+2» лаунж-зон, де ви скуштуєте вишукані страви та напої.

 

У разі виникнення додаткових запитань телефонуйте +38 044 279-52-72 або пишіть на електронну адресу [email protected].

Зважаючи на поточну ситуацію та важливість дотримання всіх санітарно-епідеміологічних норм, організатор залишає за собою право коригувати процедуру реалізації квитків, враховуючи об’єктивні обставини.

 

Ми щиро раді можливості присутності вболівальників на такому важливому для нашого клубу матчі! Сподіваємось на сумлінність кожного відвідувача стадіону, аби команда і в майбутньому мала змогу отримати підтримку свого 12-го гравця, а глядачі – бути присутніми на матчах такого рівня. Чекаємо вас на «Олімпійському» 20 жовтня! До зустрічі на стадіоні!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер