Лакі Ідахор забиває за “Динамо-2”

Лакі Ідахор забиває за “Динамо-2”

Турнірне положення лідерів першої ліги не схильне до кардинальних перетрубацій команд. За чотири тури до закінчення першості стали відомі переможці “забігу”, що стартують наступного місяця в елітному дивізіоні. Друга динамівська команда ось вже дванадцятий рік поспіль конкурує з щорічно новими лідерами, але, через відомі обставини, на підвищення в класі не претендує.

У 32-му турі першої ліги підопічні Володимира Онищенко перемогли в Красилові однойменний клуб з рахунком 2:0. Гола на рахунку Олександра Алієва (з пенальті) та Лакі Ідахора.

За два тури до закінчення першості динамівці відстають від посідаючого другу сходинку “Борисфена” на одне очко. Обом командам залишилось провести по три матчі. У наступному, який відбудеться в п’ятницю, 13 червня, кияни в Конча-Заспі зіграють з бородянською “Системою-Борекс”.

ФК "Красилів" - "Динамо-2" - 0:2 (0:0).

ФК "Красилів": Бобко, І.Тимощук, Кучерас, Шамота, Деусов (Ципердюк,46), Боровков, Худзик (Р. Гутнікевич, 80), Я.Гутнікевич, Міщенко, (Лозинський, 69). Л.Сергеєв (Горін, 85), Штаєр.

"Динамо-2": Михайлов, Башлай, Прошин, Дмитрулін, (Самборський, 68), Ярмаш, Косовський, Петкович, Алієв, Мелащенко (Бровкін, 82), Ідахор, Милевський (Сонін,83).

Голи: Алієв (72, з пен.), Ідахор (75).

Попередження: Я.Гутнікевич (30).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер