Латвія U-21 із Ягодінскісом поступилася у відборі до Євро-2015

Латвія U-21 із Ягодінскісом поступилася у відборі до Євро-2015

Поки підопічні Сергія Ковальця, серед яких п'ятеро динамівців, лише готуються стартувати у відбірковому раунді, латвійці вже зіграли свій другий матч.

У стартовому матчі групи ще в червні латвійці з рахунком 4:0 розгромили на своєму полі Ліхтенштейн. У тому переможному матчі Ягодінскіс вийшов в основному складі та провів у грі 82 хвилини.

5 вересня латвійці приймали Швейцарію. Матч відбувся в Юрмалі на стадіоні «Слока». Підсумок зустрічі – поразка Латвії з рахунком 0:2. Обидва голи гості забили в першому таймі. На 24-й хвилині Кассамі, який грає на клубному рівні за англійський «Фулхем», реалізував пенальті після порушення правил збоку Григор'єва. А на 36-й хвилині рахунок подвоїв Йєвтич.

Ягодінскіс знову вивів латвійців на матч у статусі капітана та відіграв цього разу всі 90 хвилин.

На даний момент у групі тривладдя. Швейцарія, Хорватія та Латвія мають по три очки, проте латвійці зіграли на гру більше.

У понеділок, 9 вересня, відбудуться ще два матчі відбіркової групи 5. Україна у Львові, на стадіоні «Арена Львів», прийме Хорватію, а Швейцарія в цього ж дня зіграє на виїзді з Ліхтенштейном.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер