ЛЧ. 3-й кваліфікаційний раунд, матч-відповідь. «Рейнджерс» – «Динамо». Прев’ю

ЛЧ. 3-й кваліфікаційний раунд, матч-відповідь. «Рейнджерс» – «Динамо». Прев’ю

У вівторок, 13 серпня, київське «Динамо» проведе матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів-2024/2025. «Біло-сині» в гостьвому поєдинку на стадіоні «Хемпден Парк» у Глазго зіграють із місцевим «Рейнджерс».

ПЕРШИЙ МАТЧ

У першому поєдинку, що пройшов на стадіоні «Арена Люблін» у Любліні, команди зіграли в результативну нічию – 1:1. Динамівці відкрили рахунок у середині першого тайму, коли відзначився досвідчений Андрій Ярмоленко, але не втримали мінімальну перевагу, пропустивши на останній доданій хвилині другого тайму після влучного удару Сір’єля Дессерса.

Ліга чемпіонів 3-й кваліфікаційний раунд. Перший матч

«Динамо» – «Рейнджерс» (Шотландія) – 1:1 (1:0)

6.08.2024. Люблін, «Арена Люблін», 8315 глядачів

«Динамо»: 1. Бущан, 20. Караваєв, 32. Михавко, 4. Попов, 2. Вівчаренко, 6. Бражко, 10. Шапаренко (17. Лонвейк, 69), 7. Ярмоленко (к) (9.Волошин, 76), 76. Піхальонок (29. Буяльський, 69), 22. Кабаєв (45. Брагару, 76), 11. Ванат.

«Рейнджерс»: 1. Батленд, 2. Таверньє (к), 3. Йїлмаз, 5. Суттар, 8. Баррон (21.Стерлінг, 71), 10. Діоманде (20. Дауелл, 80), 23. Райт (22. Жефте, 46), 27. Балогун, 45. Маккосланд (18. Черни, 60), 11. Лоуренс, 9. Дессерс.

Голи: Ярмоленко (38) – Дессерс (90+4)

Попередження: Таверньє (78), Суттар (84), Дессерс (90).

ПІДГОТОВКА ДО МАТЧУ-ВІДПОВІДІ

«ДИНАМО»

Між матчами з «Рейнджерс» динамівці з'їздили до України, провівши перший матч у новому сезоні УПЛ. У виїзному поєдинку проти рівненського «Вересу» підопічні Олександра Шовковського здобули перемогу (2:1) завдяки результативним ударам Миколи Шапаренка та Віталія Буяльського. Зазначимо, що тренерський штаб «біло-синіх» застосовував певну ротацію, надавши відпочинок групі футболістів. Після гри в Рівному команда повернулася до Любліна, продовживши підготовку до матчу-відповіді з «Рейнджерс».

«РЕЙНДЖЕРС»

Між матчами проти «Динамо» підопічні Філіппа Клемана провели черговий матч у рамках чемпіонату Шотландії. «Рейнджери» приймали на власному полі «Мазервелл». Володіючи тотальною перевагою та переважаючи суперника за всіма статистичними показниками, господарі здобули перемогу з мінімальною перевагою – 2:1. Усі голи в зустрічі були забиті в першому таймі, у «рейнджерів» відзначилися Сір’єль Дессерс та Вацлав Черни.

Додамо, що після двох турів «Рейнджерс», набравши чотири очки, посідає четверте місце, лідирують же з максимальним доробком «Селтик» та «Абердин».

ТЕХНІЧНІ ДАНІ

«Рейнджерс» (Глазго, Шотландія) – «Динамо» (Київ, Україна)

13 серпня, 21:45, Глазго, стадіон «Хемпден Парк»


СУДДІВСЬКІ ПРИЗНАЧЕННЯ

Арбітр у полі – Марко Гвіда;

Асистенти арбітра – Філіппо Мелі, Стефано Алаззіо;

Четвертий арбітр – Ерманно Фелісіані;

Арбітра VAR – Алеандро Ді Паоло;

Асистент арбітра VAR – Даніеле Патерна (усі – Італія).

Спостерігач арбітражу УЄФА – Ніл Баррі (Англія);

Делегат УЄФА – Жоау Мораїш (Португалія).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер