Леандро Алмейда: «Більше не дозволимо суперникам радіти від наших невдач»

Леандро Алмейда: «Більше не дозволимо суперникам радіти від наших невдач»

Напередодні виїзного матчу з луганською «Зорею» захисник «Динамо» Леандро Алмейда розповів про настрій у команді та припустив, як закрутиться інтрига в чемпіонаті України.

- Після перемоги над «Металістом» моральний стан команди покращав?

- Поза всяким сумнівом. Ця гра була для нас надзвичайно важливою, адже змагалися ми з одним із лідерів турнірної таблиці, командою, яка посідає третє місце і претендує на потрапляння до Ліги чемпіонів. Перемога з рахунком 3:0 показала, що наша команда не опустила руки у боротьбі за золоті медалі й націлена лише на перемогу.

- Зробили висновки, як у майбутньому більше не припускати таких невдач, як у Донецьку та Ужгороді?


- Звичайно. У нас в команді відбулася чоловіча розмова, крім того, мала місце зустріч із президентом, упродовж якої було сказано про багато наших огріхів. Із ситуації, що склалася, ми зробили необхідні висновки і від подібних провалів, як в останніх виїзних поєдинках, наші суперники порадіти більше не зможуть.

- У нинішньому році «Динамо» вдома грає значно краще, ніж на виїзді. У чому причина?


- Це зрозуміло, адже ми граємо на рідному стадіоні, за своїх уболівальників. Це, повірте, важливо.

- Як, на ваш погляд, розвиватиметься подальша боротьба в чемпіонаті?

- Враховуючи той факт, що ми дозволили нашому головному конкуренту «Шахтарю» спочатку скоротити відрив, а потім і вийти вперед, боротьба за золоті медалі стала ще цікавішою. «Динамо» і «Шахтар» входять до лідируючої групи, від якої значно відстала решта команд. Чемпіонство буде розігране якраз між нами і «гірниками». Гадаю, інтрига триватиме до останнього туру, до останньої хвилини завершального поєдинку.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер