Леандро Алмейда: «Будемо відчувати відповідальність за результат»

Леандро Алмейда: «Будемо відчувати відповідальність за результат»

Для захисника Леандро Алмейди матч проти БАТЕ виявився справжнім випробуванням морозом. Про пам'ятний для себе поєдинок, а також про підготовку до домашньої зустрічі з «Шерифом» бразилець розповів, перебуваючи з командою на міні-зборі в Туреччині.

- Прийнято вважати, що бразильці та футбол на морозі речі несумісні. Як ви з Бетао перенесли поєдинок у Мінську?

- Звичайно, бразильські футболісти звикли грати у спекотному кліматі, під палящим сонцем. Ми ж, хто приїхали грати до Європи, вимушені адаптуватися до тутешніх умов. Слава Богу, незважаючи на екстремальні умови, ми змогли зіграти в матчі з БАТЕ на доволі пристойному рівні та допомогти команді здобути впевнену перемогу, яка була дуже важливою для «Динамо».

- Нічого собі не відморозив?

- Серйозних обморожень не було – змерзла частина обличчя навколо носа, щоки. Упродовж гри було дуже складно розмовляти, а це невід'ємна частина злагоджених дій в обороні.

- Яке бажання переважало після фінального свистка якомога швидше зігрітися, чи радіти перемозі у принциповому матчі?

- Звичайно, переважало бажання швидше добігти до роздягальні, і там уже святкувати перемогу. Але перед цим ми підбігли до сектора з уболівальниками, тим самим висловивши вдячність за відмінну підтримку.

- До матчу з «Шерифом» команда готується в теплих кліматичних умовах, грати ж доведеться за мінусової температури. Проблем у зв'язку з цим не виникне?

- Більшість гравців команди з Європи, вони звикли до мінусової температури. З перших же хвилин ми будемо відчувати відповідальність за результат і спробуємо проявити свої найкращі якості для того, щоб здобути перемогу.

- Багато футболістів зазначають, що їм дуже подобаються нинішні тренування. Що змінилося в заняттях з відставкою Валерія Газзаєва?

- Під час тренувань Олег Лужний не висловлює очевидного невдоволення, навіть якщо хтось із гравців помилився чи зробив неточний пас. Навпаки, він підбадьорює хлопців виправитися і працювати з ще більшим бажанням. У цьому я бачу головну відмінність.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Белека

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер