Леандро Алмейда: «Після першого матчу у футболці «Динамо» зрозумів, до якого клубу потрапив...»

Леандро Алмейда: «Після першого матчу у футболці «Динамо» зрозумів, до якого клубу потрапив...»

Бразилець уже третій сезон виступає за «Динамо». В першому для себе чемпіонаті України він провів 22 матчі, у другому – 18, а в третьому на даний момент 10.

– Дякую за привітання, я, чесно кажучи, не слідкую за своєю статистикою, – відповів Леандро на дзвінок кореспондента клубного сайту. – Я пам’ятаю свій перший матч за «Динамо». Це був поєдинок проти «Ворскли». Я вийшов у другому таймі, і тоді «Динамо» зіграло внічию. Усі дуже засмутилися. Тоді я зрозумів, до якого клубу потрапив, і яких результатів від нього чекають уболівальники.

Бразильський захисник не приховує свого задоволення від того, що свого часу обрав саме «біло-синіх»:

– Зараз я всім задоволений у «Динамо», за неповних три роки цей клуб став для мене рідним. Я жодного разу не шкодував, що погодився переїхати до України.

Є на його думку й недолік за час його перебування у клубі, який він із партнерами неодмінно хоче виправити:

– На жаль, за цей час ми жодного разу не виграли національний чемпіонат. Це єдине, що мене засмучує. Всі гравці «Динамо» мають докласти максимум зусиль, щоб команда знову стала найкращою в Україні.

А наразі Леандро, отримавши після перемоги над «Волинню» два вихідних і провівши їх у родинному колі, налаштовується на дуже важливий матч проти луганської «Зорі».

Підготовка вже розпочалася. Побажаємо йому й усім динамівцям успіхів. Це їм потрібно, як ніколи!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер