Легендарні динамівці взяли участь у нагородженні переможців сезону ХФЛ

Легендарні динамівці взяли участь у нагородженні переможців сезону ХФЛ

Цьогоріч спеціальними гостями гала-вечора стали легендарні футболісти київського «Динамо» - Володимир Федорович Мунтян та Стефан Михайлович Решко.

Зустріч із кумирами багатьох поколінь неабияк надихнула шанувальників футболу. Вечір пройшов у неймовірно дружній атмосфері. Заряджали присутніх своєю енергетикою один із організаторів та засновників ХФЛ Артем Кондрашов, а також відомий журналіст Артем Франков, які традиційно взяли на себе роль ведучих.

Призи отримали не лише переможці турніру, а й кожна з команд, які брали участь у сезоні 2016 року. Окрім командних призів, найкращі гравці кожної з ліг були нагороджені в індивідуальних номінаціях.

Турнір ХФЛ у Києві проводиться з 2000 року, з кожним новим розіграшем набуваючи популярності та залучаючи до своїх лав усе нових та нових учасників.

ФК «Динамо» (Київ) уже багато років підтримує ХФЛ, надаючи лізі, що об'єднала тисячі захоплених футболом молодих людей, необхідну допомогу. Щорічно на гала-вечорі підбиття підсумків футбольного року присутні гравці нинішнього складу «Динамо» або ж ветерани команди. Минулого року захід відвідав Жуніор Мораес, а позаминулого - президент клубу Ігор Суркіс.

Дружба та співробітництво «Динамо» з ХФЛ із кожним роком стає все більш міцною та об'ємною, допомагаючи популяризувати в суспільстві футбол та здоровий спосіб життя.

Фотогалерею з церемонії нагородження дивіться тут. Найближчим часом очікуйте відеосюжет та подробиці урочистого заходу.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер