Легіонери пройшли медобстеження

Легіонери пройшли медобстеження

У суботу вранці у клініці «Борис» лунала іноземна мова. У цей день планове медобстеження пройшли футболісти «Динамо», переважно легіонери.

Нарешті після тривалих поневірянь доїхав до Києва Браун Ідейє. Йому вдалося вилетіти з Нігерії, охопленої страйком працівників авіаційної галузі, і прибути до розташування «Динамо» на день пізніше від призначеного терміну. Відпустку Браун провів із дружиною та сином у передмісті Лагоса, де мешкають його батьки. «До Києва летів через Париж, першим літаком, який узяв курс до Європи після поновлення польотів», – пояснив ситуацію Браун.

Також неблизький шлях із Бразилії подолали Карлос Корреа, Леандро Алмейда, Данило Сильва та Дуду. Всі вони успішно пройшли медобстеження й у суботу ввечері вийдуть на перше для себе в новому році тренування. Залишається Бетао, якого в Кончі-Заспі чекають у неділю. Причина затримки у досвідченого гравця поважна – хвороба сина. Бетао повідомив про це клуб, а кілька пропущених тренувань пообіцяв компенсувати старанною роботою на іспанському зборі.

Вчора на нашому сайті було сказано, що Мілош Нінкович вирушив із дружиною Деяною до пологового будинку. Чи сталося поповнення в сімействі Нінковичів? «Мене всі про це запитують, уже втомився, – із посмішкою на обличчі відповів Мілош. – Поки нічого сказати не можу, єдине, Деяна буде лягати до пологового будинку. Так спокійніше, адже під час пологів я буду перебувати з командою в Іспанії. Можете не сумніватися, про приємну новину ви дізнаєтеся першими. Краще не поспішати, нехай усе проходить природним шляхом».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер