Легка перемога «Динамо» (молодь)

Легка перемога «Динамо» (молодь)

У чвертьфіналі Меморіалу Макарова суперник динамівцям попався не найскладніший. У матчі з «Чабанами» підопічні Олександра Хацкевича обидва тайми вели гру, і закономірно перемогли.

Під час матчу не обійшлося без курйозів. Ледь Гриппа забив першого м’яча, як у манежі згасло світло. Якби це сталося секундою раніше, гол міг би і не відбутися. Але, на щастя, арбітр встигнув зафіксувати взяття воріт. Кілька хвилин командам довелося провести в повній темряві, потім запалилися кілька допоміжних ламп. Лише за 15 хвилин матч поновився. Спочатку командам довелося грати в сутінках, але незабаром основні ліхтарі розпалилися. Після цієї невеликої пригоди молодь «Динамо» знову кинулася атакувати. В результаті подача з кутового у виконанні Буяльського призвела до другого взяття воріт – головою відмінно зіграв Швидкий. Суперник же лише зрідка завдавав ударів по воротах Тимофеєва. Деякі з них хоч і були доволі небезпечними, але у рамку воріт не влучали.

У другому таймі гра в нашої команди трохи розладналася. Суперники все частіше загрожували динамівським воротам, і лише нестача виконавської майстерності гравців «Чабанів» дозволила зберегти ворота номінальних гостей «сухими». Втім, до завершення гри наші хлопці знову все розставили по своїх місцях. Панфілов, який не використав незадовго до цього пас Буяльського і вихід віч-на-віч, у наступній атаці виправився сповна. Знову вийшовши до воріт, В’ячеслав вирішив результат епізоду на користь своєї команди, зміцнивши раніше здобуту перевагу – 3:0. В останньому випадку блискуча передача в активі Боровика.

Відзначимо, що у півфіналі на команду Олександра Хацкевича чекає «Путрівка», якій наші хлопці зможуть помститися за поразку на стадії групового турніру. Матч відбудеться 24-го січня в манежі динамівської бази в Кончі-Заспі (початок о 16.00). В іншому півфінальному матчі зійдуться «Арсенал» (Біла Церква) та ФК «Львів».

ФК «Чабани» – «Динамо» (молодь) – 0:3 (0:2)

«Динамо» (молодь):
Тимофеєв, Балан (Трубочкін, 61), Козлов, Братков, Акубардія, Боровик, Савченко (Панфілов, 46), Буяльський, Гриппа (Мирослин, 85), Раджабов (Фароян, 82), Швидкий (Котляр, 76).

Голи: Гриппа (25), Швидкий (40), Панфілов (83).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер