Легке тренування перед грою

Легке тренування перед грою

Ранкове тренування «Динамо» розпочалось з розбору вчорашньої гри проти «Крил Рад». Тренерський штаб зібрав усіх футболістів у центральному колі, після чого хвилин десять обговорювали нюанси матчу. Незважаючи на перемогу над непростим суперником, у головного тренера Юрія Сьоміна було чимало зауважень щодо гри. Особливу увагу футболістів було звернуто на тактичні схеми, а також на індивідуальні дії.

Тренування розпочалося з традиційної 30-хвилинної розминки під керівництвом Вінченцо Пінколіні. Не всі футболісти в захваті від подібних вправ. Наприклад, Олександр Алієв навіть під час розминки тягнувся весь час до м’яча. Одразу видно, що півзахисник з "круглим" на ти.

«Побажання» Алієва були враховані, і весь час, що залишився до кінця тренування, футболісти працювали з м’ячем (безумовно, Алієв тут ні до чого, оскільки хід тренування був запланований заздалегідь. Але вийшло досить символічно…)

Окремо від усіх тренувався воротар Олександр Шовковський. Хоча це не привід хвилюватись для шанувальників "Динамо" і Шовковського персонально. Як заявив сам Олександр, ніякої травми в нього немає. А відсутність у загальній групі пов'язана з тим, що в сьогоднішньому матчі проти «Альтаха» будуть грати Рибка та Луценко. Через це й було вирішено надати ігрову практику саме їм.

Сьогодні ввечері до команди приєднаються Максим Шацьких та нігерійський новачок Франк Теміле. Вони, а також Шовковський, залишаться в готелі та поїдуть на вечірнє тренування. Інші футболісти поїдуть до Альтаха, де проведуть другий спаринг у рамках австрійського збору.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер