Лєко залишається, а Праньїчем «Динамо» не цікавиться

Лєко залишається, а Праньїчем «Динамо» не цікавиться

В останні дні у вітчизняних і закордонних засобах масової інформації мусуються чутки щодо можливого трансферу з київського "Динамо" півоборонця Йєрко Лєко. Називаються також конкретні клуби, суми та умови майбутнього контракту хорвата.

Прес-служба київського клубу офіційно заявляє, що у Йєрко Лєко довгостроковий контракт з "Динамо" і ніяких переговорів з приводу переходу провідного півоборонця не проводилися.

Не переходить у київське "Динамо" і півоборонець "Осієка" Даніель Праньїч. Деякі джерела вже навіть встигли заявити про підписання контракту та його умовах.

Прес-служба київського клубу офіційно заявляє, що півоборонець "Осієка" і молодіжної збірної Хорватії Праньїч не перебуває в полі зору тренерів і селекціонерів "Динамо", а інформація про підписаний контракт не більше ніж чергова журналістська "утка".

Шановні колеги! Вимушені учергове нагадати: найдостовірніша та оперативна інформація про життя та трансферну політику київського "Динамо" публікується на офіційному сайті клубу. Для запобігання публікації вами інформації сумнівного змісту, радимо частіше відвідувати наше представництво в Інтернеті, або звертатися до клубної прес-служби.

Прес-служба ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер