Леннарт ЮХАНССОН: «Динамо» – клуб із дивовижною долею»

Леннарт ЮХАНССОН: «Динамо» – клуб із дивовижною долею»

Знаменитий гість провів зустріч із президентом «Динамо» Ігорем Суркісом, а також відвідав тренування збірної Швеції.

Довгих сімнадцять років, із 1990 до 2007 року, пан Юханссон очолював УЄФА, проводячи ефективну політику, спрямовану на розвиток футболу на континенті. Ігор Суркіс відзначив вагомий внесок Леннарта Юханссона. «Завдяки вам Ліга чемпіонів стала одним із найпрестижніших світових футбольних турнірів, виступати в ній
честь для кожного клубу. Ідеї, закладені вами до проектів УЄФА, будуть актуальні ще довгі роки. Я дуже радий бачити вас у гостях у «Динамо», для клубу це велика честь. Ми залюбки надали збірній Швеції для підготовки до матчів Євро нашу тренувальну базу в Кончі-Заспі та стадіон «Динамо», сказав Ігор Михайлович.

Пан Юханссон подякував за теплі слова, привітавши ФК «Динамо» із 85-річчям. «Це клуб із дивовижною долею та великими гравцями. У роки моєї молодості «Динамо» дуже добре виступало в європейських кубках, заслужило на високий авторитет».

Далі Ігор Суркіс та Леннарт Юханссон обмінялися думками щодо розвитку футболу у світі, а особливу увагу акцентували на
Євро-2012, яке проходить у ці дні в Україні та Польщі. «Дуже радий за Україну, ваша країна гідно проводить такий престижний турнір. Тут дуже тепла та дружня атмосфера», резюмував Леннарт Юханссон.

На завершення зустрічі Ігор Суркіс презентував шановному гостю Леннарту Юханссону пам'ятний подарунок
ювілейний годинник із символікою ФК «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер