Ленс, Беланда, Буяльський, Рибалка – у символічних збірних 15-го туру

Ленс, Беланда, Буяльський, Рибалка – у символічних збірних 15-го туру

Нагадаємо, київське «Динамо» у звітному турі розгромило на «Олімпійському» харківський «Металіст».

Більше за всіх «викликів» до збірних туру отримав Джермейн Ленс (на фото), гру якого відзначили відразу кілька вітчизняних видань, що спеціалізуються на футболі.

UA-football.com (3-й виклик): «Долю зустрічі на «Олімпійському» вирішили дві гольові передачі, які записав на свій рахунок Ленс. Незважаючи на те, що в першому таймі Джермейн, як і деякі його партнери, часто перетримував м'яча, намагався «на одній нозі» обіграти суперника й у деяких моментах відверто халатно ставився до своїх моментів, після перерви показав свою майстерність. Перший гол «Динамо» вийшов особливо красивим, буквально на рівному місці Ленс створив момент, прийнявши рішення за долю секунди й закинувши м'яча на Беланда».

Football.ua: «У зв'язку з бойкотом гравців Металіста завдання динамівців відчутно спростилося. Втім, це лише зовсім трохи применшує якість гри киян. В тому числі й Ленс показав хорошу гру, створивши багато загроз воротам суперника.

Цікавий факт. Додавши ще дві гольові передачі, Ленс тепер має на своєму рахунку вісім, посідаючи перше місце за цим показником у чемпіонаті».

Футбольний клуб (5-й виклик): «Хоча голландець ще трохи недопрацьовує у фазі оборони, він із лишком усе компенсує стараннями в атаці. Чергові асисти, багато іншої корисної роботи на фланзі (точніше – на обох), зі зміщенням до центру й навіть на вістря атаки (хоч і рідко). Загалом, із такою грою Ленса менше переживаєш, що в наступних матчах Ліги Європи «Динамо» не допоможуть Андрій Ярмоленко та Юнес Беланда».

До символічної збірної 15-го туру також потрапив Віталій Буяльський, який відзначився забитим м'ячем у другій грі поспіль.

UA-football.com (1-й виклик): «У центральному матчі туру киянам довелося помучитися, навіть незважаючи на те, що «Металіст», який наразі переживає непрості часи, грав навіть не другим складом. У такій ситуації одна з ключових ролей випала молодому хавбеку «біло-синіх», який відповідає за центр поля. Буяльський на самому початку сезону набрав хорошу форму й у другому матчі поспіль відзначився забитим голом. Віталій протягом усієї зустрічі був помітний на полі, причому однаково корисно відігравши як у відборі (часом не дозволяючи харків'янам переходити на половину киян), так і в атаці».

Позитивних відгуків було удостоєно й автора переможного гола у ворота «Металіста» Юнеса Беланда.

Football.ua: «Марокканець сильно підвів киян у матчі Ліги Європи проти Генгаму, але у зв'язку з травмами Сидорчука та Велозу отримав шанс реабілітуватися. Не найсильніший суперник дозволив Бельханда показати улюблену для нього гру з великою кількістю загострень за повільного темпу.

Цікавий факт. Гол у ворота Металіста став першим для Бельханда в поточному сезоні, в минулому чемпіонаті він відзначився цілих шість разів».

Компанію Ленсу, Буяльському й Беланда в символічних збірних туру склав ще один півзахисник «біло-синіх» Сергій Рибалка.

Футбольний клуб (3-й виклик): «На долю опорного півзахисника киян із блискучими задатками плеймейкера випадає все більше компліментів та, напевно, незабаром відбудеться його дебют у збірній України. Вихованець динамівської школи змужнів, звикся з новою – більш глибокою – позицією, останнім часом діє все більш розкуто. Без перебільшення можна сказати, що саме він є ключовим фактором досягнення балансу в грі команди».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер