Леонід Буряк – команді 1975 року з нагоди 46-ї річниці завоювання Кубка Кубків

Леонід Буряк – команді 1975 року з нагоди 46-ї річниці завоювання Кубка Кубків

Хотів би привітати всіх хлопців, моїх партнерів по команді 1975 року народження, із цією великою перемогою. Ми були першими, хто «відкрив» вікно в Європу. У нас була чудова команда, і ви всі були прекрасними футболістами.

Царство небесне тим, кого, на жаль, уже немає з нами, іншим же хлопцям бажаю міцного здоров'я та всіх благ. Тоді ми всі разом зробили настільки велику справу, масштаб якої до кінця не розуміли. І лише з часом усвідомили, наскільки знаковою подією було завоювання Кубка Кубків.

139895043440828212

Багато людей довгий час жили цією перемогою. У Києві приголомшливі вболівальники. Можна сміливо сказати, що у них 50% заслуги в наших перемогах. Вони були емоційні, розумілися на футболі, і ми завжди відчували їхню сильну підтримку.

Чергова річниця завоювання Кубка Кубків-1975 збіглася за датою з тріумфом «Динамо» в сезоні-2020/2021, яке завоювало три трофеї на внутрішній арені – стало чемпіоном, а також завоювало Кубок та Суперкубок країни. Приєднуючись до привітань нинішній команді, бажаю в майбутньому сезоні перенести внутрішні успіхи на міжнародну арену.

З повагою та найкращими побажаннями,

Леонід Буряк, бренд-амбасадор ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер