Леонід Буряк: «Уся тактика і стратегія киян побудована на тому, щоб тільки перемагати»

Леонід Буряк: «Уся тактика і стратегія киян побудована на тому, щоб тільки перемагати»

- "Динамо" потрібно зробити все, щоб виграти у "Колоса" і з відривом від "Шахтаря" піти спокійно відпочивати в якості лідера. Це важливо для киян зараз.

- Перемога над "Ференцварошем" підніме бойовий дух команди?

- Це була битва за результат, було небагато моментів, мало що виходило. Однак присутній божевільний заряд, кожен динамівець жив тим, щоб обіграти "Ференцварош". "Біло-синім" потрібно занести в актив цей матч. Поєдинок з угорцями відняв багато сил, треба відновитися. Достатньо часу пройшло.

- У минулому сезоні "Динамо" програло "Колосу". Що підопічні Костишина можуть протиставити киянам цього разу?

- "Колосу" нічого втрачати в цьому поєдинку. Киянам потрібно все погане залишити в минулому, налаштуватися на матч, проаналізувати помилки, щоб зберегти за собою перше місце.

- Яких ключових гравців "Колоса" могли б назвати, які несуть небезпеку?

- Складно говорити, враховуючи пандемію. Хто буде грати, краще тренер знає. І у "Динамо" є кадрові проблеми - не всі гравці основного складу зможуть узяти участь у поєдинку. Гадати не будемо.

- У складі "Колоса" багато вихованців київського "Динамо". Це додаткова мотивація для гравців показати себе?

- Завжди ці гравці хочуть довести, що свого часу марно попрощалися з ними. Зазвичай і буває, що такі футболісти добре себе проявляють. Усі футболісти не можуть грати в "Динамо". Є відбір, селекція, хтось з якихось причин не підходить київському клубу. Що стосується екс-динамівців, це добре, що вони затребувані і знайшли свою нішу в чемпіонаті України і команді Прем'єр-ліги. 

- Чи можна вже підбити підсумки першої половини сезону?

- Є результат і це найголовніше. "Динамо" й у свої найкращі роки не зовсім добре грало. Але, тим не менш, уся тактика і стратегія киян побудована на тому, щоб тільки перемагати. У цьому плані і для гурманів були гарні ігри і не зовсім яскраві, але на все це можна закрити очі, тому що команда потрапила в Лігу Європи і знаходиться на першому місці в чемпіонаті України.

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер