Леонід Кравчук: «Очікував більш захоплюючої гри»

Леонід Кравчук: «Очікував більш захоплюючої гри»

Перший президент України Леонід Кравчук частий гість на домашніх матчах «Динамо». Після гри з «Дніпром» Леонід Макарович поділився враженнями про побачене.

- Я вважаю, що в політиці, і в футболі потрібно так грати, щоб судді не були крайніми. Щоб до суду справа не доходила.

- Сьогодні аншлаг був не лише на трибунах, але й у VIP-зоні – на гру прийшли два президента. Це особливий матч?

- Справа в тому, що в суботу день видався теплим та приємним. Та і «Дніпро» – команда достатньо високого класу. Ми надіялись, що буде досить цікава гра. Не думаю, що вона дійсно виявилась дуже цікавою. Але, в цілому, я би назвав її непоганою. Очікував, що команди такого класу такого класу покажуть більш швидку, експресивну, ефективну та захоплюючу гру. Було б чудово, якби рахунок був, для прикладу, 3:1. Тоді б уболівальники «Динамо» і «Дніпра» залишилися б більш задоволеними та емоційними. Я б теж був більш емоційно схвильованим, а так, просто задоволений.

- Як ви гадаєте, хто виграє чемпіонат цього року?


- Київське «Динамо».

- Тому що ви за нього уболіваєте?

- Безумовно. Скільки живу, стільки за нього і вболіваю. У мене таке враження, що я народився разом із київським «Динамо». Але вперше побачив його, ви не повірите, у матчі з індійською командою, я в той час навчався в університеті. Індійці грали босоніж, мені така гра не сподобалась, тому я став на бік киян. Хоча до того моменту ні за кого не вболівав. Але з того часу моє життя пов'язане з «Динамо» і розлучити нас неможливо.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер