Головний врач клубу Леонід МИРОНОВ про відновлення ГАРМАША та МАКАРЕНКА

Головний врач клубу Леонід МИРОНОВ про відновлення ГАРМАША та МАКАРЕНКА

- Гармаш перебуває на зборі разом із командою, але працює за індивідуальною програмою. Коли чекати на його повернення до загальної групи?

- Два дні тому Денис їздив до Барселони на планову консультацію до професора Рамона Кугата, який оперував його. Він залишився задоволеним станом коліна нашого гравця, після чого, як і планувалося, Гармашу було введено фактор зросту. Футболіст уже перебуває в розташуванні команди, почувається добре й буде продовжувати виконувати реабілітаційні заходи в плані фізичної підготовки. Професор Кугат дозволив йому працювати із м’ячем та поступово збільшувати силові навантаження.

- У матчі з «Атлетико Паранаенсе» пошкодження зазнав Калитвинцев. Що з ним?

- На жаль, у Влада розсічення, забита рана передньої поверхні гомілки. Рана невелика, наклали один шов, але, звичайно, він має пропустити кілька днів.

- Учора не грали Хачеріді та Ярмоленко…

- Пошкодження, яке Євген отримав у матчі з «Вікторією», виявилося незначним, і вже наступного дня він грав у спарингу з «Академією Пушкаша». На даний момент його нічого не турбує, й це виключно тренерське рішення не включати Хачеріді до заявки на вчорашній матч. Загалом же, хворих у нас немає. Бувають дрібниці, як, приміром, легка нежить, але ми успішно справляємося з ними, зміцнюючи футболістам імунітет певними медичними препаратами.

- У Києві залишився Макаренко. Чи контролюєте динаміку його відновлення, перебуваючи на зборі?

- Усе проходить за планом. Ми тримаємо зв’язок із лікарем Володимиром Малютою, який разом із тренером з фізпідготовки займається безпосередньо фізіотерапією та реабілітацією Євгена.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер