Леоніду Буряку – 71! Вітаємо!

Леоніду Буряку – 71! Вітаємо!

Сьогодні свій 71-й день народження святкує багаторічний футболіст «Динамо», колишній тренер нашого клубу, справжня легенда радянського та українського футболу Леонід Буряк.

Видатний динамівець заслужив любов та повагу уболівальників за свої неймовірні філігранні передачі, шалені удари здалеку та розумні й непередбачувані для суперника рішення на полі. Фахівці називали його гру еталонною для гравця середини поля, а його самого – віртуозним «диспетчером» динамівської командної гри та неперевершеним майстром виконання стандартних положень.

Виступаючи за «Динамо» в 1970-1980-х роках, Леонід Йосипович п’ять разів став чемпіоном СРСР, тричі завоював Кубок країни, також тріумфував із «біло-синіми» на європейській арені, вигравши в 1975-му Кубок Кубків та Суперкубок Європи.

Він був з тих легендарних футболістів, які прославляли наш клуб у 70-80-х роках. Окрім своїх професійних якостей Леонід Йосипович є взірцем порядності, щирості, небайдужості, самовідданості та мудрості як на футбольному полі, так і поза ним.

У цей святковий день від імені всієї динамівської родини бажаємо імениннику міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку, якомога більше приводів для радості, а також успіхів у роботі та досягнення усіх поставлених цілей. А насамперед – звичайно ж, миру та якнайшвидшого закінчення війни з російськими загарбниками.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер