Летимо до Манчестера, граємо у Стоці

Летимо до Манчестера, граємо у Стоці

Програма перебування «Динамо» в Англії буде на один день довшою за традиційний виїзд на єврокубкові матчі. Пам'ятаючи турнірну важливість майбутньої зустрічі, тривалий переліт та різницю в часових поясах, виліт «Динамо» до Англії запланований на вівторок 16:00. Перед цим команда проведе в Кончі-Заспі планове тренування.

Три з половиною години польоту, і літак із гравцями та тренерами на борту приземлиться в аеропорту Манчестера. Оселиться делегація нашого клубу на півдорозі від Манчестера до Сток-он-Трент, у готелі крихітного селища Кранаж. Від нього близько сорока хвилин як до стадіону «Британія», так і до манчестерського аеропорту. У середу в планах команди вечірнє тренування на «полі бою»– стадіоні «Британія». Перед нею Юрій Сьомін та один із гравців команди проведуть планову прес-конференцію.

Опівдні четверга динамівці проведуть нетривалу розминку. Потім обід, відпочинок, тренерська установка. Матч «Сток Сіті»– «Динамо» розпочнеться о 22:05 (20:05 за британським часом). Після завершення зустрічі динамівці вирушать до аеропорту й повернуться до Києва.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер