Літнє міжсезоння – в Ялті

Літнє міжсезоння – в Ялті

За традицією, започаткованою ще при Лобановському, на літній передсезонний збір київські динамівці відправляться до Ялти. Керована Леонідом Буряком команда розташується у однойменному готелі, а тренуватиметься на міському стадіоні.

На збір "Динамо" прибуде 26-го червня. Між іншим, перші два дня в Криму динамівці продовжать відпочивати, приступивши до активних занять в останні числа місяця. До цього часу до основної групи долучаться легіонери "далекого зарубіжжя" – бразильці, нігерієць, деякі європейці.

Нині Леонід Буряк визначається зі списком гравців на підготовчий збір. Попередньо він нараховує 26 виконавців, серед яких буде 2-3 новачка та кілька футболістів, які виступають на чемпіонаті світу серед молодіжних команд в Голландії. Залишиться в Києві і продовжить роботу з дублюючим складом Віктор Кондратов. У Ялті до роботи долучиться ще один помічник головного тренера – Володимир Козеренко. 6-го червня команда проведе контрольний поєдинок (суперник визначиться пізніше), а ввечері цього ж дня повернеться до Києва.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер