Літні плани молодіжного складу

Літні плани молодіжного складу

У червні молодіжна команда «Динамо» повертається з відпустки на кілька днів пізніше за основний склад. Втім, як і для підопічних Валерія Газзаєва, відпочинок для молоді вийде неоднорідним. Докладніше про плани команди на літнє міжсезоння розповів старший тренер Володимир Мунтян:

- Почну з того, що ми дали попередню згоду на участь у турнірі, який проходитиме з 2-го по 6-те червня в Хорватії. Туди запрошують хлопців 1992-го року народження і молодших. Разом із нами до групи потрапили «Хайдук» (Спліт, Хорватія), «Вільяреал» (Іспанія) та АЗ (Алкмаар, Голландія). Другий квартет склали «Динамо» (Загреб, Хорватія), «Національ» (Мадейра, Португалія), «Ред-Булл» (Зальцбург, Австрія) та «Локомотив» (Москва, Росія). З 24-го травня починаємо підготовку до подорожі.

- А чим буде займатися решта хлопців?

- Старші футболісти відпочинуть до 14-го червня, а 1993-й рік буде проходити державне тестування і готуватися до фінальної частини чемпіонату України серед команд ДЮФЛ. Шкода, що їх не можна взяти до Хорватії, я розраховував подивитися у справі, плюс турнір став би чудовою підготовкою до фіналу ДЮФЛ. Таким чином, із 18-тирічними футболістами на початку червня граємо в Загребі, а потім відпускаємо їх на тиждень відпочити. 14-го червня збираємося всі разом у Києві, на нашій базі, і починаємо підготовку до сезону. Плануємо грати контрольні матчі, але суперників назвати поки не готовий.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер