»Левадія» вийшла в лідери

»Левадія» вийшла в лідери

Потенційний суперник "Динамо" в другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, естонська "Левадія", провела черговий матч в національному чемпіонаті. Суперником таллінців виступив "Тулевик" з міста Вільянді.

Перший тайм закінчився безголевою нічиєю, а в другій половині гри зусиллями Сандера Пурі і Микити Андреєва господарі впевнено перемогли. Варто відзначити, що через кілька хвилин після першого м’яча суддя вилучив з поля одного з гравців "Тулевика", істотно полегшивши завдання столичній команді.

Завдяки цій перемозі таллінці змогли випередити "Флору" в турнірній таблиці і тепер захопили одноосібне лідерство. Також відзначимо, що в порівнянні із попереднім матчем чемпіонату у складі "Левадії" відбулися дві зміни: місце Керта Кютта у воротах зайняв Мартин Каалма, а замість Вадима Петренко в середній лінії із стартових хвилин вийшов Денис Малов.

"Левадія": Каалма, Теністе, Калімуллін, Лемсалу, Шишов, Кінк (Лейтан, 46), Нак, Малов, Пурі, Зелінський (Мармор, 69), Андреєв.
Голи: Пурі (51), Андреєв (82).

Ірландська "Дрогеда", готуючись до першого матчу першого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти "Левадії", який відбудеться 16 липня в Дубліні, матч 18-го туру національного чемпіонату проти "Богеміанса" зіграти не змогла. Причина - участь суперника у розиграші Кубка Інтертото. Поєдинок перенесено на невизначений термін.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер