Лідерський матч Дениса Гармаша!

Лідерський матч Дениса Гармаша!

Незадовго до старту поєдинку з португальським «Порту» стало відомо, що в матчі не зможе взяти участі через нездужання Андрій Ярмоленко й на весь голос постало питання про те, хто ж поведе команду в її атакуючих акціях уперед.

Відповідь була отримана швидко. Ним із перших хвилин став 19-й номер нашої команди. У грі час від часу виникали ключові епізоди за участю Дениса. Наприкінці першого тайму лише блискуча реакція Касильяса врятувала «Порту» від вірного голу після блискучого завершення в дотик у виконанні Гармаша.

У другому таймі він у цілій низці епізодів брав ініціативу на себе й не лише буквально вицарапував м'яча у непоступливих суперників, постачав партнерів гострими передачами, але й сам завершував небезпечні випади динамівців.

Один епізод узагалі став візитною карткою нашого півзахисника у цьому поєдинку.

Гостра атака «біло-синіх» була перервана захисниками «Порту», й «дракони» моментально організували «оборотку», в якій на ударну позицію було виведено Браїмі, але тому завдати прицільного удару завадив усе той же Гармаш, подолавши для цього більше 50 метрів!

На 67-й хвилині після заміни Олега Гусєва капітанська пов'язка перейшла до Дениса, й як же шкода, що йому так і не вдалося реалізувати хоча б один із шансів, останній із яких був у нього на 83-й хвилині зустрічі.

- Мене визнали гравцем матчу? - здивувався Денис після завершення поєдинку. - Грає вся команда, це заслуга всіх хлопців, що ми здобули цю нічию. Думаю, так мало статися, що ми зрівняли рахунок. У нас було багато моментів, ми не заслуговували на поразку.

На думку Сергія Реброва, Денис за віддачею в атаці та в обороні був лідером на полі.

- Те, що ми забили м'яч, та кількість наших моментів, звичайно, пов'язані з націленістю Гармаша на командну гру та на ворота. В тому, що ми зіграли внічию, була дуже велика заслуга Дениса.

Таку ж думку висловив і автор першого гола у ворота «Порту» Олег Гусєв.

- Гармаш провів блискучий матч, віддав гольовий пас. Дай Боже, щоб він грав так і в наступних іграх.

Що ж, побажаємо йому того ж, й чекаємо продовження банкету!

Олег Задерновський

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер