Лідери «Динамо» прийшли на відкриття Фан-ліги

Лідери «Динамо» прийшли на відкриття Фан-ліги

У неділю на клубній базі «Динамо» в Конча-Запа стартувала динамівська Фан-ліга. Згідно регламенту, у турнірі беруть участь 9 команд, які розіграють першість у два кола за системою «весна-осінь».

Назви команд-учасниць мабуть не відомі широкому колу любителів футболу. Це «Академія», «ULTRAS», «Гідропарк», «Айтім», «Трудові резерви», «KSFC», «ПЕФЛ», «ФКФ» і «Woods'04». Під час матчів «Динамо» гравці вище перерахованих команд перетворюються в уболівальників, в унісон розспівуючи пісні, і не шкодуючи сил підтримують улюблений клуб.

ФК «Динамо» (Київ) не перший раз підтримує ініціативи вболівальників, і цього разу надав допомогу в організації турніру. Зокрема, була вирішена одна з головних проблем – місце проведення матчів. Більшість зустрічей пройде на базі «Динамо» в Конча-Заспі, де створено прекрасні умови для матчів професіональних колективів. Також сприяли в організації турніру відомі компанії – партнери і спонсори ФК «Динамо».

На урочисте відкриття фан-турніру приїхали гравці «Динамо» Олександр Шовковський, Максим Шацьких і Владислав Ващук. Зі вступним словом до учасників звернувся Вадим Костюченко: «Вдячний вам за підтримку нашого клубу під час матчу з «Таврією». Хотілося б сказати велике спасибі організаторам турніру, а ними є ви – дорогі вболівальники «Динамо». Без вашої енергії та ентузіазму навряд чи у такій прекрасній атмосфері проходило б відкриття змагання».

Символічний перший удар по м’ячу – сигнал відкриття турніру! – нанесли динамівці Олександр Шовковський і Владислав Кащук. А Фан-клуб Максима Шацьких «Woods'04», на турнірі представлений одноіменною командою, презентував своєму улюбленцю великих розмірів плакат, на якому зображений в космічному вбранні Максим устромлює меч в емблему «Шахтаря». Від бажаючих сфотографуватись разом із Шацьких біля оригінального банера не було відбою.

У неділю відбувся перший тур динамівської Фан-ліги. Основні турнірні перипетії попереду. А апетит, як відомо, приходить не лише під час гри. Побажаємо командам-учасницям красивого і чесного футболу. А переможе нехай сильніший…

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер