Ліга конференцій. 3-й кв. раунд, матч-відповідь. «Динамо» – «Аріс». Прев’ю матчу

Ліга конференцій. 3-й кв. раунд, матч-відповідь. «Динамо» – «Аріс». Прев’ю матчу

У четвер, 17 серпня, київське «Динамо» проведе матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій-2023/2024. «Біло-сині» в номінально домашньому поєдинку на стадіоні «Джулешті» в Бухаресті зіграють із грецьким «Арісом».

 ПЕРШИЙ МАТЧ

У першому поєдинку, що пройшов на стадіоні Клеантіса Вікілідіса в Салоніках, мінімальну перемогу здобули господарі – 1:0. Єдиний гол у матчі був забитий у середині другого тайму – після подачі з кутового та удару по воротах м’яч влучив у голову Сироті, після чого арбітр призначив дивний пенальті, який вдало реалізував Луїс Пальма.

Загалом, більше моментів по ходу матчу створили футболісти «Аріса», але надійна гра Георгія Бущана, який у підсумку був визнаний уболівальниками найкращим гравцем поєдинку, зберегла «біло-синім» непогані шанси на підсумковий успіх.

«Аріс» – «Динамо» – 1:0 (0:0)

10.08.2023. Салоніки, стадіон імені Клеантіса Вікілідіса

«Аріс»: 23. Куеста, 33. Монтойя, 4. Фабіано, 22. Одубайо, 3. Феррарі, 20. Джурасек (10. Рупп, 58), 30. Жюль, 16. Даріда (24. Павічіч, 82), 32. Моберг-Карлссон (27. Менендес, 58), 80. Морон, 17. Пальма (13. Матарріта, 76).

«Динамо»: 1. Бущан, 44. Дубінчак, 34. Сирота, 4. Попов, 24. Тимчик, 10. Шапаренко (8. Шепелєв, 81), 5. Сидорчук (6. Бражко, 82), 29. Буяльський, 22. Кабаєв (91. Волошин, 82), 7. Ярмоленко, 77. Беніто.

Гол: Пальма (69, з пен.)

Попереджені: Жюль (38), Монтойя (50), Фабіано (54), Менендес (64), Феррарі (90+1) – Тимчик (3), Шапаренко (16).

 ПІДГОТОВКА ДО МАТЧУ-ВІДПОВІДІ

«ДИНАМО»

Повернувшись із Салонік, «Динамо» готувалося до матчу-відповіді на базі бухарестського «Рапіда». Підопічні Мірчі Луческу тренувалися у звичному тижневому циклі (нагадаємо, поєдинок чемпіонату України проти «Металіста 1925» було перенесено), чергуючи заняття на зеленому полі з тренажерним залом та теорією.

«АРІС»

Чемпіонат Греції ще не стартував, тож «Аріс» так само цілеспрямовано готувався до другого поєдинку з «Динамо». Команда із Салонік має певні проблеми перед грою в Бухаресті. Зокрема, за окремою програмою продовжують займатися чеський захисник Якуб Брабец та еквадорський півзахисник Кіке Саверіо, але обидва футболісти не грали й у першому матчі. А от воротар Хуліан Куеста, який відстояв на стадіоні імені Клеантіса Вікілідіса «на нуль», опинився в лазареті після пошкодження литки, отриманого на одному з тренувань, – точний діагноз та строки відновлення стануть відомі після того, як будуть отримані результати МРТ.


ТЕХНІЧНІ ДАНІ

«Динамо» (Київ, Україна) — «Аріс» (Салоніки, Греція)

17 серпня, 20:00, Бухарест, стадіон «Джулешті»

 СУДДІВСЬКІ ПРИЗНАЧЕННЯ

Арбітр у полі — Себастьян Гісгамер

Наразі Гісгамер має у своєму активі 32 матчі на всіх рівнях під егідою УЄФА, працюючи на груповій стадії Ліги конференцій, у Лізі Націй та кваліфікації Ліги чемпіонів. Також рефері є затребуваним і на вітчизняній арені – незважаючи на молодий, як для арбітра, вік (34 роки), у нього в активі вже 80 матчів австрійської Бундесліги.

Асистенти арбітра – Роланд Рідель, Сантіно Шрайнер;

Четвертий арбітр – Вальтер Альтманн (усі – Австрія);

Спостерігач арбітражу УЄФА – Албано Янку (Албанія);

Делегат УЄФА – Херміна Хаджібайріч (Боснія і Герцеговина).


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер