Ліга конференцій. «Аріс» – «Динамо» - 1:0. Післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

Ліга конференцій. «Аріс» – «Динамо» - 1:0. Післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

До вашої уваги пресконференція головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу після першого матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Конференцій проти грецького «Аріса», який пройшов у Салоніках на стадіоні імені Клеантіса Вікілідіса та завершився перемогою господарів з рахунком 1:0:

- «Аріс» заслужив цю перемогу, яку вони забезпечили собі у другій частині другого тайму. Сьогоднішня гра була рівною, ми занадто пізно почали грати для того, щоб забити – лише після того, як пропустили. Розраховували, що суперник виходитиме із зон, що дасть нам простір. Їм вдалося забити з пенальті. Але попереду ще один матч у Бухаресті.

Також хочу відзначити уболівальників, які підганяли свою команду уперед. На жаль, ми не можемо грати із уболівальниками – лише контрольні матчі. Тому така підтримка була для нас сюрпризом, ми відчували тиск. Якби ми вдома теж могли грати із глядачами...

- Чи відрізнялися ваші очікування від гри «Аріса» перед матчем від того, що ви побачили сьогодні на полі?

- Ні, господарі грали, перш за все, для того, аби забити. Вони також добре діяли у захисті, їм вдавалося робити своєрідні коридори та в той же час не давати нашим футболістам можливості відзначитися. Перед грою я очікував, що «Аріс» гратиме у більш атакуючий футбол, але вони цього не зробили, натомість вичікували та заробили пенальті.

- Чи ви відчуваєте, що вам пощастило сьогодні, адже «Аріс» мав можливість забити більше?

- Так, дійсно, вони мали нагоди, щоб відзначитися ще двічі. У першому таймі їх не було, а ось у другому було достатньо. В основному, через лівий фланг, де Ярмоленко не йшов за Феррарі, той робив багато дуже небезпечних проходів, і після цього суперник міг забити. Але до цього призводили наші помилки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер