Ліга конференцій. «Динамо» – «Бешикташ»: представляємо арбітра Даррена Інгленда

Ліга конференцій. «Динамо» – «Бешикташ»: представляємо арбітра Даррена Інгленда

У четвер, 24 серпня, київське «Динамо» проведе перший матч раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій проти турецького «Бешикташа». На поєдинку працюватиме суддівська бригада на чолі з 37-річним Дарреном Інглендом. Час ближче познайомитися з арбітром.

Народився Даррен 23 грудня 1985 року в Донкастері. Про ранню кар’єру Інгленда-арбітра відомо мало, але в турнірі дублерів серед команд Прем’єр-ліги він дебютував в березні 2011 року на поєдинку між «Сандерлендом» та «Вест Хемом».

У 2012-му уродженець Донкастера вирішив сконцентруватися на ролі асистента арбітра, і протягом трьох років, до 2015-го, був лайнсменом у Прем’єр-лізі. Але бажання працювати «зі свистком» переважило, і Даррен почав торувати свій шлях у якості арбітра.

З 2015-го по 2020-й Інгленд не без успіху працював на поєдинках нижчих ліг Англії – зокрема, в 2017-му був призначений на вирішальний матч плей-оф у Лізі 2 (четвертий за силою дивізіон країни), після чого був переведений до вищої категорії арбітрів.

З 2020 року Інгленд залучається до обслуговування матчів англійської Прем’єр-ліги, дебютувавши на поєдинку між «Саутгемптоном» та «Вулверхемптоном» (2:3), і наразі на даний момент у його доробку 45 матчів у вищому вітчизняному дивізіоні. При цьому Даррен зарекомендував себе як лояльний рефері – у середньому він показує трохи менше чотирьох жовтих карток за матч, а вилучив за весь час лише двох футболістів.

У 2022 році уродженець Донкастера був включений до списків арбітрів ФІФА від Англії. Загалом він провів поки лише сім матчів під егідою УЄФА, підтверджуючи своє реноме лояльного рефері (26 жовтих карток та жодного вилучення). У нинішньому сезоні Інгленд встигнув відпрацювати на одному поєдинку кваліфікації Ліги конференцій, зафіксувавши виїзну перемогу литовського «Жальгіріса» над «Стругою» із Північної Македонії (2:1).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер