Ліга Європи «Динамо» - «Лаціо»: арбітри з Греції

Ліга Європи «Динамо» - «Лаціо»: арбітри з Греції

Комітет арбітрів УЄФА призначив для роботи на матчі першого туру основного раунду Ліги Європи між київським «Динамо» та італійським «Лаціо» бригаду арбітрів на чолі з Анастасіосом Сідіропулосом.

45-річний рефері розпочав свою кар'єру футбольного арбітра у 2009 році. З сезону 2009/10 почав судити матчі грецької Суперліги. З 1 січня 2011 року Сідіропулос – арбітр ФІФА. 12 жовтня 2012 року судив матч між національними збірними Фарерських островів та Швецією, і з того часу регулярно працює на поєдинках між європейськими збірними у відбіркових циклах до чемпіонатів світу та Європи.

Сідіропулос лише один раз перетинався із київським «Динамо» - він судив поєдинок за участі киян у 2013 році, коли наша команда у Лізі Європи поступилася бельгійському «Генку» (0:1).

Слід зазначити, що Анастасіос Сідіропулос також працював на матчі Німеччина – Україна у червні 2022 року. Тоді свій гонорар він та його бригада передали на користь українського народу.

Асистенти арбітра - Поліхроніс Костарас, Лазар Дімітріаідіс.

Четвертий арбітр - Вассіліс Фоттіас.

Арбітр VAR - Ангелос Евангелу.

Асистент арбітра VAR - Брам ван Дріссхе (Бельгія).

Спостерігач арбітражу – Міхал Бенеш (Чехія).

Делегат УЄФА – Петер Паленчік (Словаччина).

Нагадаємо, матч «Динамо» - «Лаціо» відбудеться в середу, 25 вересня, в Гамбурзі на стадіоні «Гамбург Арена» (Volksparkstadion), початок - о 22:00 за київським часом (21:00 за місцевим).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер