Ліга чемпіонів, плей-оф кваліфікації. Матч-відповідь. «Динамо» - «Аякс» (Амстердам). Прев'ю

Ліга чемпіонів, плей-оф кваліфікації. Матч-відповідь. «Динамо» - «Аякс» (Амстердам). Прев'ю

Перша гра у Амстердамі завершилася переконливою перемогою «Аякса» з рахунком 3:1. Втім, киянам в кількох моментах відверто не пощастило, як це часто буває у футболі. Один із голів господарі забили не без допомоги голови Тамаша Кадара, та ще й рефері мав усі підстави призначати пенальті після фолу на Вікторі Циганкові.

До звітного матчу суперники підходять у різному настрої. «Аякс» 25 серпня розгромив у чемпіонаті «Еммен» з рахунком 5:0, при тому, як і в грі з киянами відзначалися Тадіч та Зійєх. «Динамо», у свою чергу, в той же день експериментальним складом (низка гравців отримала відпочинок перед ЛЧ) не змогло втримати перемогу в Одесі над «Чорноморцем», зігравши 1:1.

Проте у вівторок для команд все розпочнеться з чистого аркуша. Хоча і не виключено, що глядачі стануть свідками футболу, схожого на той, що мав місце між суперниками в Амстердамі. На щастя для «Динамо» у даній ситуації, у природі «Аякса» - атакуюча гра, тож нідерландці навряд чи будуть налаштовані на утримання рахунку, навіть після 3:1 вдома. Тим більше, що один із лідерів «Аякса» Нерес, який пропустив першу гру суперників в Амстердамі, до Києва прилетів і зможе допомогти червоно-білим.

У підопічних же Хацкевича просто немає іншого варіанту. В гостях біло-сині, хоч і забили важливий гол, але недопрацювали не лише в обороні. Кияни дуже сильно поступилися «Аяксу» за передачами у штрафний майданчик суперника (36 проти 19) та за виграними підбираннями біля чужого штрафного – 36 проти 16. З рештою, «Динамо» банально не вистачало ударів – 12 проти 9.

Після 3:1 на виїзді біло-сині будуть змушені значно додати в агресії біля воріт нідерландців, що як мінімум гарантує вболівальникам на «Олімпійському» захоплююче видовище. На «Динамо», звичайно ж, чекає неймовірно важке випробування, але команда точно зробить усе можливе для перемоги та виходу до наступного раунду.

Приходьте на «Олімпійський» у вівторок та підтримайте команду у битві за Лігу чемпіонів!

ПРИДБАТИ КВИТКИ НА МАТЧ ОНЛАЙН

Перший матч

«Аякс» - «Динамо» - 3:1 (3:1)

22.08.2018. Амстердам, «Йохан Кройф Арена»

«Аякс»: Онана, Де Лігт (К), Мазраурі, Блінд, Тальяфіко, Шьоне, ван де Беек (де Віт, 87), де Йонг, Зійєх, Тадіч, Хунтелаар.

«Динамо»: Бойко, Піварич, Кадар, Бурда, Кендзьора, Сидорчук (К) (Че Че, 77), Буяльський, Гармаш (Шепелєв, 46), Вербич, Циганков, Бєсєдін.

Голи: ван ден Бек (2), Зійєх (35), Тадіч (43) - Кендзьора (16).

Попереджені: Хунтелаар (21), Тальяфіко (70) - Кендзьора (24), Гармаш (40).

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер