Ліга чемпіонів. «Ювентус» - «Динамо»: передматчева прес-конференція Мірчі Луческу

Ліга чемпіонів. «Ювентус» - «Динамо»: передматчева прес-конференція Мірчі Луческу

- Які, на ваш погляд, є проблеми у «Ювентуса»?

- Це хороша команда, вони грають у себе вдома. Звісно, їм потрібно більше часу, щоб відпрацювати всі механізми гри, адже відбулося багато змін. Але я впевнений, що футболісти зможуть показати хорошу гру та проявити талант.

- Яка різниця між «Ювентусом» Пірло і «Ювентусом» Конте?

- Наразі «Ювентус» може грати по-новому, що навіть може дозволити їм виграти Лігу чемпіонів. На поле вийдуть футболісти, які дуже вміло грають. Утім, у них є проблеми, як і в усіх інших. Зокрема, команду ослабив COVID-19, плюс грати без глядачів дуже складно. Втрачати футболістів після кожної гри непросто, але колись усе це закінчиться і «Ювентус» повернеться як одна з топ-команд світу.

- Без Криштіану Роналду «Ювентус» виграв лише один матч із чотирьох. Наскільки, на вашу думку, це ключова фігура для суперника? Ч и приділите протидії португальця особливу увагу?

- Звичайно, Роналду дуже важливий для туринців, його присутність «запалює» всю команду. Він харизматичний, має дуже великий досвід, його поважають, як Ібрагімовича в «Мілані», Мессі в «Барселоні» чи Левандовські в «Баварії». Це той гравець, який не може не брати участь у грі команди. Повторюся, він дуже важливий для «Ювентуса». Завдяки тому, що Роналду робить на полі, уся команда почувається впевненіше.

- На вашу думку, чи знизився рівень італійського футболу в порівнянні з минулими роками?

- Ні, не думаю. Італійський чемпіонат залучає багато нових якісних гравців, через це за ним завжди цікаво спостерігати, як за англійською Прем’єр-лігою чи іспанським чемпіонатом. Я переконаний, що італійський футбол один із найвизначніших у світі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер