Ліга чемпіонів 2005. Перемога «Челсі» за участю... «Динамо»

Ліга чемпіонів 2005. Перемога «Челсі» за участю... «Динамо»

На вихідних у Києві відбувся відкритий чемпіонат міста з комп'ютерного футболу "Ліга-чемпіонів-2005". Взяти участь у змаганнях мав змогу будь-який бажаючий, володіючий навиками гри в футбольних комп'ютерних стимуляторах. Таких у фірмовий магазин компанії-організатора турніру "КПІ-Сервіс" зібралось близько півтори сотні. За системою "програв-вибув" вони розіграли між собою головний приз – новенький комп'ютер!

Одним із спонсорів турніру став ФК "Динамо" (Київ), який забезпечив переможців турніру призами та атрибутикою. Подією для всіх учасників та організаторів став приїзд на церемонію нагородження київського динамівця Бадра Ель Каддурі. Ясна річ, він із задоволенням би поздоровив з перемогою того, хто "привів" до перемоги "Динамо" (Київ), але наша команда до фіналу не вийшла. У головному матчі турніру зійшлись "Мілан" та "Челсі", керовані досвідченими комп'ютерними "тренерами" Віталієм Скарлато та Євгеном Тихоновим. Як знати, можливо ці два іменитих клуби зійдуться і в справжньому фіналі Ліги чемпіонів, де, як і в київському турнірі, гол Дід'є Дрогоби привів би до перемоги лондонський клуб...

Слід відзначити, що турнір – не дивлячись на те, що він перший – був чудово організований. Футбольно-комп'ютерні бійці безкомпромісно "рубилися" з дев'яти ранку до шести вечора. Серед них була навіть одна дівчина на ім'я Віка. Паралельно з турніром проводились різноманітні футбольні конкурси та вікторини. Їх переможці отримали у винагороду справжні ігрові футболки "Динамо", м'яч з автографами його гравців, фанівські шарфи, ексклюзивні компакт-диски з новим клубним гімном. А оборонець чемпіона України Бадр Ель Каддурі ще цілу годину після закриття турніру охоче роздавав усім бажаючим автографи, фотографувався та відповідав на питання. Словом, задоволеними залишились усі!

Прес-служба ФК "Динамо" (Київ).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер