Ліга чемпіонів. «Динамо» – «Гент»: передматчева прес-конференція Мірчі Луческу

Ліга чемпіонів. «Динамо» – «Гент»: передматчева прес-конференція Мірчі Луческу

- Що зараз найголовніше в підготовці до матчу? На які ключові моменти звертаєте увагу?

- Найважливіше – забути рахунок першого матчу. Звичайно, потрібно пам'ятати про гру, атмосферу, налаштованість, який суперник протистоїть нам. А ось про результат потрібно забути.

- У вас багато титулів та трофеїв. Чи є якесь хвилювання перед завтрашньою грою?

- Емоції – це частина моєї професії, частина футболу. Заради них я й повернувся у футбол.

- Завтра підтримки глядачів на трибунах не буде, але сотні тисяч шанувальників «Динамо» будуть дивитися матч по телебаченню та підтримувати команду. Що ви побажаєте їм?

- Хочу, щоб усі наші вболівальники передали через телевізор хвилю позитивних емоцій нашим гравцям. Раділи грі й, урешті-решт, підсумковому результату.

- Який стан Родрігеса та Попова? Чи буде готуватися до матчу Цитаїшвілі?

- Про Попова не може йти мова, оскільки він лише вчора перший раз займався в загальній групі. Родрігес отримав травму місяць тому, виступаючи за збірну, – іноді вона його турбує, але вчора він тренувався в загальній групі, і, сподіваюся, все буде добре. Що стосується Цитаїшвілі, то він – частина колективу, виходив на поле в останній грі, і він такий же гравець, як і всі інші.

- У нинішніх реаліях, коли всі матчі граються за порожніх трибун, важче або легше стало грати? І як це впливає на команду загалом?

- Складно, звичайно, оскільки у футбол грають у першу чергу для глядачів, вони дають імпульс, заряджають так звані «батареї» гравців. Але професійні футболісти мають вміти самі заряджати ці «батареї», знаходити в собі енергетичну силу, щоб грати й без глядачів.

- Що вас не задовольнило в першому матчі проти «Гента»?

- Те, що мені не сподобалося, я обговорюю всередині колективу з футболістами.

Що я ще хочу сказати про завтрашню гру. На нас чекає дуже складна гра проти хорошого суперника. Вони грають під великим тиском, оскільки були незадовільні результати в останніх матчах. Але сама гра, в тому числі в останньому поєдинку, була на високому рівні. Тому я чекаю відповідної реакції від своїх гравців, тому що по-іншому буде дуже складно.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер