Ліга чемпіонів для преси

Ліга чемпіонів для преси

29 з 32 клубів направили своїх представників у головний офіс Європейського Союзу Футбольних Асоціацій. Від київського «Динамо» в даному, важливому з точки зору організації роботи прес-служб заході, взяв участь Богдан Булига (на фото третій зліва у верхньому ряду).

Керівники медіапроектів УЄФА розповіли про необхідність збільшення обсягів телевізійної та друкованої продукції, активізації інтернет-напрямку, пов'язаних з Лігою чемпіонів. Вболівальники отримають ще більше інформації і вона буде високої якості. Але це можливо лише за умови співпраці УЄФА та клубів. Тому що вся концепція медіапроектів будується навколо зірок футболу.

Окремим пунктом для обговорення став так званий медіадень. Його інформаційний посил полягає в тому, що представники УЄФА приїжджають в гості до якогось клубу, збирають велику кількість інформації, яка потім у повному обсязі подається для вболівальників і фахівців на сайті, в журналі та відео продукції УЄФА.

Форум також став хорошим приводом для неформального спілкування прес-офіцерів клубів. Всі вони отримали можливість у неформальній атмосфері обговорити різні питання, що особливо важливо за тиждень до старту найпопулярнішого клубного змагання на європейському континенті.

* фото uefa.com

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер