Ліга чемпіонів. Суперники «Динамо» перемагають

Ліга чемпіонів. Суперники «Динамо» перемагають

 Відбулись чергові тури в європейських чемпіонатах. Опоненти «Динамо» у Лізі чемпіонів отримали перемоги.

РОМА

Римляни без проблем розібрались із «Сієною». У блискучій формі знаходитися свіже викликаний до збірної Італії Альберто Аквілоні (на фото Reuters). На 17-й хвилині наніс разючий по силі удар та точності удар із дальньої відстані – без шансів для воротаря.

У господарів було значно більше шансів, але Тотті, Аквілані, Жюлі і Таддеі не забивали із вигідних позицій. Гості відповіли небезпечними моментами у Корвії і Вергассоли, але на висоті був бразильський кіпер Доні.

Свій пеший гол в Серії А екс-барсоленець провів на 82-й хвилині після передачі все того ж Аквілоні. «Сієна» кинулась забіивати хоча б один м’яч, але в підсумку нарвалась на класний індивідуальний порхід Тотті та сильний удар Ель Капітано з правої ноги.

Зауважимо, що свої перші хвилини на офіційному рівні за «романісті» провів бразильський стопер Жуан, який одужав після травми.

В оголошеному складі збірної Італії виявились чотири гравці найближчого суперника «Динамо» в Лізі чемпіонів. Це захисник Пануччі, а також три хавбеки Аквілані, Де Россі і Перротта.

 

Рома – Сиена 3:0
Голи: Аквілані, 17, Жюлі, 82, Тотті, 89

Рома: Доні, Кассетті, Мексес, Пануччі, Тонетто, Де Россі, Аквілані (Жуан, 89), Таддеі, Жюлі (Бригі, 89), Вучинич (Перротта, 59), Тотті

 

МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД

У матчі порти «Сандерленда» імені Роя Кіна манкуніанцям довелось нелегко. Господарі довго не могли справитись із обороною «Чорних котів». Тривалий час чемпіон Англії не міг підібратись безпосередньо до штрафної опонента. Гості нав’язали хлопцям Алекса Фергюсона свою гру, а саме велику кількість боротьби в центрі поля.

Але все-таки клас узяв верх – на 70-й хвилині вийшов на заміну Лії Саа і після подачі кутового розпечатав Крейда Гордона.

Зауважимо, що в присутності травмованого Руні та Сольск’яера, що завершив кар’єру, Сер Апекс почав зустріч із одним форвардом, але в перерві змінив схему і це принесло свій результат. 

Манчестер Юнайтед - Сандерленд 1:0
Гол: Саа, 70

МЮ: ван дер Сар, Браун, Видич, Фердинанд, Евра, Іглз (Флетчер, 65), Харгрівз, Скоулз, Нані (О'Ши, 83), Андерсон (Саа, 46), Тевес


СПОРТІНГ

Лісабоні не без зусиль обіграли вдома скромний «Белененсеш». У грудому поєдинку (7 попереджень та одне вилучення) вони дожали обезкровленого опонента наприкінці матчу. Єдиний гол на рахунку Лідсона.

Спортінг - Белененсеш 1:0
Гол: Лідсон 80

Спортінг: Стойкович, Абель, Тонель (Янник, 65), Полга, Ронні, Мігель Велозу (Вукчевич, 57), Жоао Моутіньо, Ізмайлов (Пурович, 65), Романьолі, Дерлей, Лідсон


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер