Ліга чемпіонів повертається на «Динамо»!

Ліга чемпіонів повертається на «Динамо»!

Поєдинок «Динамо» в Лізі чемпіонів проти «Порту» викликав у столиці України величезний ажіотаж. У вівторок увечері в касах стадіону залишалися останні квитки і немає сумнівів, що стадіон на одній з найважливіших ігор «Динамо» в нинішньому сезоні буде заповнений «вщент».

Футбольний клуб «Динамо» звертається до уболівальників з проханням завчасно прийти на стадіон і зайняти місця відповідно до придбаних квитків. Вхід на територію буде відкритий за дві години до початку матчу, тобто о 19.45. Пропуск глядачів вестиметься за допомогою «електронних контролерів» - встановлених на входах з боку Паркової алеї та Маріїнського парку системи турнікетів. Користуватися ними просто і зручно. Достатньо лише нанесений на квиток штрих-код піднести до зчитуючого вікна турнікету. В одну мить система обробить інформацію і дасть «зелене світло» вашому проходу на стадіон.

На території арени розміщені пункти харчування, в яких всі охочі зможуть придбати гарячий чай, каву, хлібобулочні вироби. Футбольний клуб «Динамо» зробить все можливе, щоб ваше перебування на футболі було максимально комфортним.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

P.S. Для зручності людей, які завітають на поєдинок, графік роботи метрополітену буде продовжено на півгодини.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер