Ліга Європи. 2-й тур. «Лугано» – «Динамо» – 0:0. Звіт про матч

Ліга Європи. 2-й тур. «Лугано» – «Динамо» – 0:0. Звіт про матч

Наставник нашої команди Олексій Михайличенко зробив усього три зміни у стартовому складі, порівняно з минулим поєдинком у чемпіонаті України проти СК «Дніпро-1». У центрі поля замість Дениса Гармаша з’явився Віталій Буяльський, а також наша команда повернулася до гри з одним форвардом – цього разу ним став Жерсон Родрігес. Отримав місце серед стартових 11-ти гравців і Володимир Шепелєв.

Слід зазначити, що спочатку місце у воротах, згідно зі стартовим протоколом, мав зайняти Денис Бойко, але, очевидно, він отримав пошкодження на розминці, і його замінив Георгій Бущан.

На початку гра проходила переважно в середині поля, і динамівцям не так просто вдавалося переходити центр. Перший небезпечний момент записали до свого активу господарі: спочатку Бущан парирував удар Араторе практично впритул, на добиванні першим опинився Карліньос, який пробив у поперечину. Але з часом наші гравці почали більше конролювати м’яч та потроху наближатися до воріт суперника. Непоганий момент мав Шепелєв, перспективно до штрафного майданчика прострілював Вербич, мав забивати Миколенко, але нашому захиснику не вдалося як слід пробити по м’ячу.

Згодом непересічну реакцію довелося демонструвати Бущану, коли він урятував свою команду після удару Араторе у дальню «дев’ятку». А, мабуть, найреальніший момент вивести свою команду вперед мав Родрігес, скориставшись помилкою захисника швейцарців, але замість передачі на вільного Циганкова намагався обіграти воротаря та втратив м’яч.

Наприкінці ж тайму позиційні, багатоходові атаки краще вдавалися господарям. Та все ж останнє слово залишилося за гостями, коли Сидорчук дуже небезпечно пробив низом метрів з 20-ти, але голкіпер «Лугано» Бауманн дивом встиг зреагувати, кулаками вибивши м’яч. Тож, на перерву команди пішли без забитих м’ячів.

Другу половину зустрічі команди теж розпочали неквапливо. Але раптом кияни провели стрімку атаку, у результаті якої прекрасну можливість забити мав Циганков, який завдавав удару головою з лінії воротарського майданчика – м’яч пролетів у сантиметрах над поперечиною. Ближче до середини тайму кияни вже регулярно загрожували воротам суперника, принаймні, статистика ударів значно покращилася, а ось із реалізацією складалося гірше, бо використати свої моменти Шабанову, Родрігесу та Вербичу не вдавалося. Майже вся гра проходила на половині поля швейцарців, щоправда, занадто близько до власних воріт «Лугано» наших гравців не підпускало. Натомість біля протилежних воріт незадовго до фінального свистка українців виручила поперечина, яка прийняла на себе удар Марича. Але у воротах жодної з команд м' яч так і не побував.

У підсумку – нічия 0:0.

Ліга Європи, група В. 2-й тур

«Лугано» (Швейцарія) – «Динамо» (Київ, Україна) – 0:0.

03.10.2019. м. Санкт-Галлен, стадіон «Arena St. Gallen».

«Лугано»: 6.Бауманн, 18.Елож Яо, 5.Марич, 30.Дапрела, 16.Лаванші, 24.Ловрич (20. Куштодіу, 70), 14.Саббатіні (к), 11. Карліньйош, 17.Вечей, 19.Герндт (9. Холендер, 78), 70.Араторе (23.Дальмонте, 74).

«Динамо»: 1. Бущан, 44.Кадар, 94.Кендзьора, 30.Шабанов, 16.Миколенко, 5.Сидорчук (к), 29.Буяльский, 15.Циганков, 8.Шепелев (19.Гармаш, 84), 7.Вербич (14.Де Пена, 88), 22.Родрігес (41.Бєсєдін, 70).

Попереджені: Елож Яо (23) – Кадар (35), Шабанов (86).

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер