Лише перемоги: суперники «Динамо» в національних чемпіонатах

Лише перемоги: суперники «Динамо» в національних чемпіонатах

Минулими вихідними київське «Динамо» в рамках чемпіонату України розгромило на НСК «Олімпійський» ковалівський «Колос» – 7:0.

Суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги чемпіонів так само переможно завершили свої поєдинки в національних турнірах.

Чемпіонат Португалії. 4-й тур

«Бенфіка» – «Тондела» – 2:1

«Бенфіка»: Влаходімос, Алмейда (Жілберту, 46), Лукас Веріссімо, Вертонген, Грімальдо, Мейте (Вайгль, 46), Жоао Маріо, Піцці (Рафа Сілва, 46), Евертон, Нуньєс (Пінью, 63), Рамос (Сеферович, 75).

Голи: Рафа Сілва (71), Жілберту (88) – Агра (22).

Непросто склався поєдинок для «Бенфіки». Після першого тайму підопічні Жорже Жезуша поступалися в рахунку, і в перерві тренерський штаб вдався до кардинальних змін, зробивши відразу три заміни. Усі вони виявилися результативними – спочатку після передачі Вайгля рахунок зрівняв Рафа Сілва, а на останніх хвилинах переможний м’яч забив Жілберту. Відзначимо, що звітний матч пропускав українець Роман Яремчук, який не потрапив навіть до заявки.

Після чотирьох турів «орли» одноосібно очолюють турнірну таблицю, набравши максимальну кількість очок. Позаду, на відстані двох балів, розташувалися «Порту», «Спортинг» та «Ешторіл».

Чемпіонат Німеччини, 3-й тур

«Баварія» – «Герта» – 5:0

«Баварія»: Ноєр, Станішич (Сарр, 81), Упамекано (Ньянзу, 46), Зюле, Девіс, Мюллер (Чупо-Мотінг, 81), Горецка, Кімміх, Мусіала (Сане, 61), Гнабрі (Коман, 67), Левандовські.

Голи: Мюллер (6), Левандовські (35, 70, 84), Мусіала (49).

Мюнхенська «Баварія» не залишила каменя на камені від берлінської «Герти», яка завітала на «Альянц Арену». У першому таймі підопічні Юліана Нагельсманна забили двічі – результативними ударами відзначилися Томас Мюллер та Роберт Левандовські. А от після перерви у ворота гостей влетіло ще три м’ячі. Хет-трик на свій рахунок записав польський бомбардир «Баварії», і став другим після легендарного Герда Мюллера футболістом, якому підкорилася позначка у 300 голів у німецькій бундеслізі.

Чемпіонат Іспанії. 3-й тур

«Барселона» – «Хетафе» – 2:1

«Барселона»: тер Штеген, Емерсон (Дест, 63), Араухо, Лангле, Альба, Бускетс, Роберто (Гаві, 74), де Йонг, Грізманн (Мінгуеса, 84), Бретвейт (Ніко, 74), Депай.

Голи: Роберто (2), Депай (30) – Рамірес (18).

«Барселона» вчиться грати без свого багаторічного лідера Ліонеля Мессі, який перейшов до ПСЖ, і поки гра каталонцям дається непросто. У поєдинку з аутсайдером, «Хетафе», підопічні Рональда Кумана швидко відкрили рахунок після точного удару Серхі Роберто, але згодом пропустили гол у відповідь. У середині тайму літній новачок «блау-гранас» Мемфіс Депай знову вивів каталонців уперед, і в підсумку цей м’яч став переможним.

Після трьох турів «Барселона» набрала сім очок. Стільки ж балів у ще п’яти клубів (окрім «блау-гранас» це «Реал», «Севілья», «Валенсія», «Атлетико» та «Мальорка»), які всі разом розташувалися нагорі турнірної таблиці.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер